smth
 
5th-Aug-2008 11:05 pm
kaut kas uznaaca un shovakar paskatiijos ieksh dr.lv savu beerniibas draugu, skolas biedru utt. bildes..
nedaudz paarnjema diivaina sajuuta. mijaas paarsteigums un shausmu sajuuta. cilveeki, kaadus es atceros teiksim gadus 15 atpakalj ir taaaaaaaaaaaaaaaa mainiijushies.
paaris manas miiljaas skolotaajas... jaa, es saprotu, ka laiks nestaav uz vietas.. ne man, ne vinjaam... tomeer labaak buutu nezinaat, ka viena no miiljajaam skolotaajaam, kas man likaas vienmeer ir riktiigi smuki sagjeerbusies naakusi uz skolu, tagad ir pamatigi apveelusies daudzbeernu maaminja.. otra skolotaaja, kuras rotas man vienmeer patika, shobriid izskataas peec peleekas peles. skolas biedri... puisieshi, kas kaadreiz likaas cmukpuisiishi, tagad taadi nemaz nav.. meitenes, kuru profilos njirb kaazu kleitas un beerni.. skatoties taas vinju bildes izdariiju paaris secinaajumus uz naakotni. attieciibaa uz bildeem. nekad, nekad, nekad nelikshu publiskai apskatei mazu beernu bildes, kuraas vinji ir riktiigi nosiekalojushies. jaa, es zinu, vinji to dara. bet tas nav jaatraada visai pasaulei. un nekad mazam bernam netaisiishu profilu ieksh dr.lv. jo neuzskatu, ka, piemeeram, gada vecumaa beernam ir vajadziiba izzinjot visai pasaulei - tie ir mani draugi.
un veel...aizvien vairaak saaku apsveert domu, ka nafig vajag man savas galerijas riktiigi izrevideet. jo mazaak bilzhu, jo mieriigaaka dziive.
a varbuut vispaar labaak nafig to dr.lv profilu pasuutiit?

nee, pirms guleetieshanas bija slikti skatiities to visu.

p.s. varbuut tieshaam esmu paaraak pashtaisna un kategoriska?
Comments 
6th-Aug-2008 10:00 am
Tomēr, ja gribam būt precīzi, nekur nav atzīmēts, ka ne-balts nozīmē melns, tātad ja gribam būt precīzi attiecībā uz saistīto apgalvojumu kopu, mums vai nu jāvienojas, ka kurzemnieki visus uzskata par melniem cilvēkiem, vai arī viņu humors ietver visas krāsas, izņemot balto. Un piekasīgi nūģi arī viņi ir. Bet tie ir tikai kādi 300 000 no sešmiljardu planētas iedzīvotājiem, tātad viegli ignorējami.
6th-Aug-2008 10:04 am
es teiktu, ka driizaak - ietver visas kraasas ;) bet, ja taa padomaa, vai tik fizikaa tur nebija taa, ka visas kraasas kopaa sajaucot, sanaak baltaa kraasa, koa? :)))
taatad - aapgalvojums pats par sevi ir kljuudains no logjikas viedoklja ;))

hmmz... es te taa aizdomaajos... taa kaa esmu piekasiiga un humors nereti man ir ne paaraak jauks (biezhaak nejauks), taatad esmu piedzimusi nepareizaa vietaa. :>
6th-Aug-2008 10:12 am
Piedzimt var tikai uz planētas Zeme, bet domāju, ka tas, ko teicu par kurzemniekiem, iespējams, ir attiecināms uz visu to nāciju, kas cīnās par izdzīvošanu drēgnā klimatā, psiholoģisko arhetipu. Tā ka laipni lūgtum daudzkrāsu pasaulē - ar Tevi viss ir kārtībā. Starp citu, sajaucot visas krāsas sanāk pelēka, esmu mēģinājis. No otras puses, lai tā tā kļūtu par baltu, pietiek ar lielāku gaismas daudzumu, ar ko to apspīdināt.
6th-Aug-2008 10:18 am
:)))) tad - jo dziljaak uz ziemeljiem, jo niigraaki cilveeki, jo saule vinjus paaraak maz silda. nekas, globaalaa sasilshana sho vareetu nedaudz mainiit :>
6th-Aug-2008 12:36 pm
jā, bet tikai līdz sistēmas piesātinājuma punktam
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:18 pm GMT.