smth
Commenting To 
5th-Aug-2008 11:05 pm
kaut kas uznaaca un shovakar paskatiijos ieksh dr.lv savu beerniibas draugu, skolas biedru utt. bildes..
nedaudz paarnjema diivaina sajuuta. mijaas paarsteigums un shausmu sajuuta. cilveeki, kaadus es atceros teiksim gadus 15 atpakalj ir taaaaaaaaaaaaaaaa mainiijushies.
paaris manas miiljaas skolotaajas... jaa, es saprotu, ka laiks nestaav uz vietas.. ne man, ne vinjaam... tomeer labaak buutu nezinaat, ka viena no miiljajaam skolotaajaam, kas man likaas vienmeer ir riktiigi smuki sagjeerbusies naakusi uz skolu, tagad ir pamatigi apveelusies daudzbeernu maaminja.. otra skolotaaja, kuras rotas man vienmeer patika, shobriid izskataas peec peleekas peles. skolas biedri... puisieshi, kas kaadreiz likaas cmukpuisiishi, tagad taadi nemaz nav.. meitenes, kuru profilos njirb kaazu kleitas un beerni.. skatoties taas vinju bildes izdariiju paaris secinaajumus uz naakotni. attieciibaa uz bildeem. nekad, nekad, nekad nelikshu publiskai apskatei mazu beernu bildes, kuraas vinji ir riktiigi nosiekalojushies. jaa, es zinu, vinji to dara. bet tas nav jaatraada visai pasaulei. un nekad mazam bernam netaisiishu profilu ieksh dr.lv. jo neuzskatu, ka, piemeeram, gada vecumaa beernam ir vajadziiba izzinjot visai pasaulei - tie ir mani draugi.
un veel...aizvien vairaak saaku apsveert domu, ka nafig vajag man savas galerijas riktiigi izrevideet. jo mazaak bilzhu, jo mieriigaaka dziive.
a varbuut vispaar labaak nafig to dr.lv profilu pasuutiit?

nee, pirms guleetieshanas bija slikti skatiities to visu.

p.s. varbuut tieshaam esmu paaraak pashtaisna un kategoriska?
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 3:14 pm GMT.