smth
 
23rd-Jul-2008 09:19 pm
ierakstiiju ieprieksheejo ierakstu un aizdomaajos vispaar par gjeerbshanos...
teoreetiski mans darbs man prasa tomeer gjeerbties vairaak uzvalcinjos... bet.. esmu sapratusi, ka nespeeju ikdienaa taa gjeerbties. man par smagu. taaapeec esmu samazinaajusi sho iespiileeshanos uzvalcinjos liidz minimumam - gjeerbjos taa tikai tad, kad savaadaak vienkaarshi nedriikst.. tomeer ar katru gadu saruuk arii sho obligaato reizhu skaits. tagad ir tikai triis gadiijumi, kad gjeebrju uzvalcinjus :))) paareejaa laikaa gjeerbjos krietni neformaalaak ;))) secinaaju, ka laikam muusu depaa no visiem mana liimenja cilvjiem es esmu taa, kas visneformaalaak gjeerbjas, staigaa vasaraa pa depu basaam kaajaam (taa bija gan shodien, gan vakar :)) ), ziemaa nereti zekjees izskrienu no sava kabineta :))) es jau parasti visiem smejos, ka man ikdienaa maksaa par manu smadzenju darbu, nevis to, kaa es gjeerbjos. tad, kad vajag sagjeerbties, es sagjeerbjos, bet citaa laikaa - ljaujiet man vienkaarshi buut! :)
jaa, ok sho 8,5 gadu laikaa, kopshs straadaaju tur, kur straadaaju, ir bijushas arii taadas reizes, kad no riita uz darbu atnaaku dzinsos un kreklinjaa un konstateeju, ka (sasodiits) esmu aizmirsusi par to, ka shii diena iz uzvalcinju diena... tad fiksi skrienu maajaas, paargjeerbjos un dodos uz sanaaksmi jau 'smuki' sagjeerbusies :) shkjiet, ka darbaa buutu tieshaam jaatur viena dreebju kaarta taadiem ekstra gadiijumiem, kad vajag spiileeties 'pareizajaas dreebees'. ok, viena zhakete man taa darbaa skapii staav :) bet vajag arii paareejaas lietas atnest, lai no riitiem vairs nav jaaskrien uz maajaam ;)
nezinu, varbuut kaadreiz tas mainiisies, un buushu uzvalcinju piekriteeja.. bet shobriid.. shobriid nee!
Comments 
23rd-Jul-2008 10:06 pm
Es arī vienubrīd šad tad basām kājām izskrēju turpat pa telpu, līdz man no augsta līmeņa priekšniecības palūdza turpmāk tomēr vilkt apavus, jo manam amatam nepiestāvot skraidīt basikom :D :D :D
23rd-Jul-2008 10:10 pm
nu, ieprieksheejaa mana vadiiba par to tikai nosmaidiija ;)
jaunais boss vakar baigi luureeja uz manaam basajaam peedaam, bet shodien vairs it kaa neko :) laikam pienjeema, ka es esmu ar diivainiibaam :)))))) taalaak par savu staavu, nekur neeju :) bail uzrauties uz paareejo neizpratni :))
23rd-Jul-2008 10:15 pm
ja man kaads aizliegtu ierasties darbaa sapleestos (tiiros) dzinsos un dzjemperiishos ar kapuceem, tad buutu slikti slikti..
23rd-Jul-2008 10:20 pm
oi, kaa saprotu Tevi... :))
patiesiibaa saprotu, ka darba mainjas gadiijumaa man baigi svariigi buus tas, vai varu gjeerbties arii neformaalaak, nevis katru dienu teelot ljoti pareizi sasukaatu biroja cilvinju...
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:27 pm GMT.