smth
Commenting To 
29th-Jan-2007 08:31 am
nedeljas nogale visotalj intensiiva bija... tomeer izdevaas arii nedaudz atvilkt elpu..piektdienas vakars bija jauki paavadiits ar Inesi un Eliiziiti un picu Ziepiitii :) tieshaam no sirds paseedeejaam, uzsitaam klachu :)
sestdienas diena skolaa bija nedaudz pajukusi, taapeec ar abaam Lindaam un Kristu aizgaajaam garajaas pusdienaas uz Klondaiku :) Un tapa vesela kaudze ar bildeem meiteneem :) patiesiibaa visaas vinjaas trijas ir kaut kas :)Bet laikam visvieglaak ir ar mazo Lindu.. Lielaa Linda un Krista ilgaak jaakjer kadraa, lai bildes buutu labas ;) jaapaskataas shodien buus, ko var vinjaam aizsuutiit ;)
Peec skolas aizbraucu uz Kjengaragu pie radiem, svineet Aivarus un Kaarljus :) It kaa nebija nekaadas vainas, bet, kaa parasti, parunaajot ar Aivaru, atveeraas kaut kaadas sluuzhas un pazuda bremziite, un uznaaca lielais pinjkjskjis ;( Laikam vienkarshi esmu nogurusi buut stipra un visu lepni paceltu galvu paarciest... gribas, lai kaads pazheelo, samiiljo un atbalsta... nu, esmu es savaariijusi ziepes :( bet izlieto uudeni neizsmelsi ;( un es zinu, ka Tu man nepiedosi..
vakar vienkaarshi lielaako dienas dalju nobumbuleeju pa maajaam... vakaraa Inese atsuutiija tik miilju sms - "Cau, Zajac! Muusu tandeems vareetu uz briidi peec 2h atvest Tev pamestaas mantas un pie reizes pabiedeet kakji?! :) ko saki?". Nu, nevareeju es vinjaam pateikt nee ;) turklaat Tevis pirktais usb/mp3 speeleetaajs arii noderiigs ir ikdienaa :) kaut kaa piektdien biju iemaniijusies aizmirst to pie Ineses... paseeedeejaam chetrataa - es ar savu beernu (Dukseni) un vinja ar savu Eliiziiti :) Taa kaa Zuzei iestaajies kakju laiks, tad vinja taada dikti miilja palikusi un vairs neiekaustiija mazo Eliiziiti ;)
rezumeejums: visumaa bija labi, vieniigais juutos nedaudz nogurusi no dziives un saap sirds par to, kas noticis jau gadu atpakalj...
eh.. ja vien vareetu pagriezt laiku atpakalj....
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 22nd 2024, 10:47 am GMT.