smth
 
29th-Jan-2007 08:31 am
nedeljas nogale visotalj intensiiva bija... tomeer izdevaas arii nedaudz atvilkt elpu..piektdienas vakars bija jauki paavadiits ar Inesi un Eliiziiti un picu Ziepiitii :) tieshaam no sirds paseedeejaam, uzsitaam klachu :)
sestdienas diena skolaa bija nedaudz pajukusi, taapeec ar abaam Lindaam un Kristu aizgaajaam garajaas pusdienaas uz Klondaiku :) Un tapa vesela kaudze ar bildeem meiteneem :) patiesiibaa visaas vinjaas trijas ir kaut kas :)Bet laikam visvieglaak ir ar mazo Lindu.. Lielaa Linda un Krista ilgaak jaakjer kadraa, lai bildes buutu labas ;) jaapaskataas shodien buus, ko var vinjaam aizsuutiit ;)
Peec skolas aizbraucu uz Kjengaragu pie radiem, svineet Aivarus un Kaarljus :) It kaa nebija nekaadas vainas, bet, kaa parasti, parunaajot ar Aivaru, atveeraas kaut kaadas sluuzhas un pazuda bremziite, un uznaaca lielais pinjkjskjis ;( Laikam vienkarshi esmu nogurusi buut stipra un visu lepni paceltu galvu paarciest... gribas, lai kaads pazheelo, samiiljo un atbalsta... nu, esmu es savaariijusi ziepes :( bet izlieto uudeni neizsmelsi ;( un es zinu, ka Tu man nepiedosi..
vakar vienkaarshi lielaako dienas dalju nobumbuleeju pa maajaam... vakaraa Inese atsuutiija tik miilju sms - "Cau, Zajac! Muusu tandeems vareetu uz briidi peec 2h atvest Tev pamestaas mantas un pie reizes pabiedeet kakji?! :) ko saki?". Nu, nevareeju es vinjaam pateikt nee ;) turklaat Tevis pirktais usb/mp3 speeleetaajs arii noderiigs ir ikdienaa :) kaut kaa piektdien biju iemaniijusies aizmirst to pie Ineses... paseeedeejaam chetrataa - es ar savu beernu (Dukseni) un vinja ar savu Eliiziiti :) Taa kaa Zuzei iestaajies kakju laiks, tad vinja taada dikti miilja palikusi un vairs neiekaustiija mazo Eliiziiti ;)
rezumeejums: visumaa bija labi, vieniigais juutos nedaudz nogurusi no dziives un saap sirds par to, kas noticis jau gadu atpakalj...
eh.. ja vien vareetu pagriezt laiku atpakalj....
This page was loaded May 22nd 2024, 4:19 pm GMT.