smth
November 10th, 2013 
11:14 am - Garfield
garfield
12:22 pm - par EL
Esmu izskatījusi tik daudz dažādu viesnīcu, ka jau gar acīm raibs. Skatos gan cenu, gan atsauksmes, gan atrašanās vietu..
Secinājums viens - ļoti daudz raksta par to, ka viesnīcu numuri (nu vismaz parastie standarta) ir diezgan šauri. Arī bildēs skatoties, saprotu, ka tā arī ir. Bet ar to kaut kā var samierināties.
Man svarīga ir vannas istaba un brokastis. :)
Esmu apstājusies šobrīd pie divām viesnīcām - viena Akropoles rajonā, bet otra - Plakā. Tas otrs vilina ar balkonu.. Arī cena nedaudz zemāka..
Bet nu.. vajadzēs apspriesties vēl, kuru labāk rezervēt. Bet gribas to visu paveikt tuvāko divu dienu laikā - lai ir miers.
Tā kā šobrīd viss vēl joprojām nav skaidrs, ka viņam būs ar darbiem, tad plānoju brauciena saturu tā, lai var to īstenot gan viens, gan divi. Pieturos joprojām pie principa, kas tika pārbaudīts Romā - dien ne vairāk par vienu muzeju. Citādi tāda pārsātinājuma sajūta rodas! Un vēl ar vienu aci skatu, ko no salām var paķert. Pašai šķiet, ka ideālā diena braucienam būtu pirmdiena, kad muzeji nestrādā. Bet nu šis salu jautājums pagaidām man ir vismazāk izpētīts. Jāsāk metodiski šai lietai pieiet.
Nu, jā..grāmatiņas ir nopirktas, bet pietrūkst kartes. Rīt jāaizstaigā līdz Jāņa sētai pakaļ kartēm, lai varu sākt aptuveni iezīmēt reālos maršrutus.
Tā ka darba ar šo braucienu vēl ir daudz.
05:20 pm - vienkārši ziņkārība
Vai Jūs šajos novembra svētkos spraužat pie krūts karoga krāsas lentītes?
Ja jā, tad kāpēc?
Ja nē, tad kāpēc?
11:18 pm - šī vakara prieciņš
Aizgājām uz Scorpions šodien. Kādā brīdī radās sajūta, ka skatos kādu koncertierakstu, nevis esmu tagad un te, un visu to redzu savām acīm un dzirdu savām ausīm.
Vizuāli koncerts patika. Un patiesībā arī paši viņi bija.. vienkārši bija!

Vienas dziesmas laikā gan viņiem izdevās mani aizkustināt līdz asarām..
Kuras?
Šīs:
.

Protams, bija lietas, kas nepatika..varbūt nedaudz kaitināja. Tomēr par to visu negribas ne domāt, ne rakstīt.
Galvenais, ka kopumā ir pozitīvas emocijas mums abiem. :) Un var teikt, ka vakars izdevies. :)
11:36 pm - par ziemassvētkiem
Zosis Mārtiņos gāja pa dubļiem.. tātad Ziemassvētkos tās ies pa ledu.
This page was loaded Oct 8th 2024, 2:25 am GMT.