smth
Commenting To 
10th-Nov-2013 12:22 pm - par EL
Esmu izskatījusi tik daudz dažādu viesnīcu, ka jau gar acīm raibs. Skatos gan cenu, gan atsauksmes, gan atrašanās vietu..
Secinājums viens - ļoti daudz raksta par to, ka viesnīcu numuri (nu vismaz parastie standarta) ir diezgan šauri. Arī bildēs skatoties, saprotu, ka tā arī ir. Bet ar to kaut kā var samierināties.
Man svarīga ir vannas istaba un brokastis. :)
Esmu apstājusies šobrīd pie divām viesnīcām - viena Akropoles rajonā, bet otra - Plakā. Tas otrs vilina ar balkonu.. Arī cena nedaudz zemāka..
Bet nu.. vajadzēs apspriesties vēl, kuru labāk rezervēt. Bet gribas to visu paveikt tuvāko divu dienu laikā - lai ir miers.
Tā kā šobrīd viss vēl joprojām nav skaidrs, ka viņam būs ar darbiem, tad plānoju brauciena saturu tā, lai var to īstenot gan viens, gan divi. Pieturos joprojām pie principa, kas tika pārbaudīts Romā - dien ne vairāk par vienu muzeju. Citādi tāda pārsātinājuma sajūta rodas! Un vēl ar vienu aci skatu, ko no salām var paķert. Pašai šķiet, ka ideālā diena braucienam būtu pirmdiena, kad muzeji nestrādā. Bet nu šis salu jautājums pagaidām man ir vismazāk izpētīts. Jāsāk metodiski šai lietai pieiet.
Nu, jā..grāmatiņas ir nopirktas, bet pietrūkst kartes. Rīt jāaizstaigā līdz Jāņa sētai pakaļ kartēm, lai varu sākt aptuveni iezīmēt reālos maršrutus.
Tā ka darba ar šo braucienu vēl ir daudz.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 8th 2024, 5:31 am GMT.