smth
par EL 
10th-Nov-2013 12:22 pm
Esmu izskatījusi tik daudz dažādu viesnīcu, ka jau gar acīm raibs. Skatos gan cenu, gan atsauksmes, gan atrašanās vietu..
Secinājums viens - ļoti daudz raksta par to, ka viesnīcu numuri (nu vismaz parastie standarta) ir diezgan šauri. Arī bildēs skatoties, saprotu, ka tā arī ir. Bet ar to kaut kā var samierināties.
Man svarīga ir vannas istaba un brokastis. :)
Esmu apstājusies šobrīd pie divām viesnīcām - viena Akropoles rajonā, bet otra - Plakā. Tas otrs vilina ar balkonu.. Arī cena nedaudz zemāka..
Bet nu.. vajadzēs apspriesties vēl, kuru labāk rezervēt. Bet gribas to visu paveikt tuvāko divu dienu laikā - lai ir miers.
Tā kā šobrīd viss vēl joprojām nav skaidrs, ka viņam būs ar darbiem, tad plānoju brauciena saturu tā, lai var to īstenot gan viens, gan divi. Pieturos joprojām pie principa, kas tika pārbaudīts Romā - dien ne vairāk par vienu muzeju. Citādi tāda pārsātinājuma sajūta rodas! Un vēl ar vienu aci skatu, ko no salām var paķert. Pašai šķiet, ka ideālā diena braucienam būtu pirmdiena, kad muzeji nestrādā. Bet nu šis salu jautājums pagaidām man ir vismazāk izpētīts. Jāsāk metodiski šai lietai pieiet.
Nu, jā..grāmatiņas ir nopirktas, bet pietrūkst kartes. Rīt jāaizstaigā līdz Jāņa sētai pakaļ kartēm, lai varu sākt aptuveni iezīmēt reālos maršrutus.
Tā ka darba ar šo braucienu vēl ir daudz.
Comments 
10th-Nov-2013 01:39 pm
parole priekšā ;(
10th-Nov-2013 01:46 pm
parole :
briivdienas
10th-Nov-2013 01:56 pm
O! Tur ir daudz bilžu! Pēc kāda brīža pieķeršos un skatīšos! :)
Kādā mēnesī tas brauciens Tev bija?
10th-Nov-2013 02:19 pm
maija beigas -jūnija sākums
10th-Nov-2013 04:04 pm
Nu, jā.. tas nav novembris-decembris :))
10th-Nov-2013 01:42 pm
apskatījos bildes iekš hotels.com.. Smuka! Bet nu cena 365 lati par 4 naktīm.. Gribējās līdz 300 latiem ielikties... eh.. iesēji šaubas :)
10th-Nov-2013 01:48 pm
nu jā- bet istaba arī bija diezgan maza ( bet ne jau istabās brauc dzīvot)
man boss brauca pēc tam, citā viesnīcā, bet ne pakam neatceros nosaukumu ( bet vieta tur bija štruntīgāka)
10th-Nov-2013 01:55 pm
Man pašai šobrīd jau ir uzradusies trīs viesnīcas, kur apmesties - Plaka, Amalia un Athens Gate. Laikam tiešām jābeidz meklēt un jāņem kāda no šīm trijām.
Par viesnīcu istabu izmēru sūdzās pat tie, kas paliek lielajos tīklos, kā, piemēram, Radisson.. Laikam tiešām tā tāda raksturīga iezīme.
Es pati, pirms izvēlos viesnīcu, daudz lasu, ko cilvēku uzrakstījuši hotels.com un tripadvisor.com. Ja vairāki cilvēki piemin vienu un to pašu problēmu, tad secinu, ka visdrīzāk tā arī ir. Nekad nelasu tikai pozitīvi-pozitīvos un negatīvi-negatīvos. Cenšos izveidot tādu vidusmēra adekvāto vērtējumu. Līdz šim vilšanās nav bijusi..
10th-Nov-2013 03:59 pm
Jā, hotels.com un tripadvisor.com atsauksmes nemēdz pievilt. Ja vidējais novērtējums ir virs 7 un novērtētāju skaits vismaz 100, tad var droši ņemt.
10th-Nov-2013 04:05 pm
Nu, iepriekš es arī tieši šīs divas lapas esmu izmantojusi. Bukoju caur hotels.com, bet atsauksmes lasu abās lapās. DIkti patīk, ka tripadvisor vēl cilvēki savas bildes lejuplādē - tā var iegūt patiesāku izpratni par to, kas ir viesnīcas ;) Oficiālās bildēs jau vienmēr cenšas parādīt no labākās puses iestādi. :))
10th-Nov-2013 08:32 pm
Ieskaties šeit http://www.trivago.se/
var salīdzināt cenas, kuras reizēm pat ļoti atšķiras. Ja rezervē caur booking.com vai venere.com viņi pēc tam sūta labus atlaižu piedāvājumus.
10th-Nov-2013 11:12 pm
O! Šis izskatās interesanti.
Pati līdz šim esmu izmantojusi tikai hotels.com. Nezinu, kaut kā ierastāk ir. Paralēli, protams, skatos caur tripadvisor pieejamos. Bet cenas līdz šim ir bijušas draudzīgākas tajā hotels.com (vismaz tām viesnīcām, kuras mani interesējušas).
Tomēr jebkurā gadījumā došos papētīt! :) Paldies par ieteikumu!
This page was loaded Oct 8th 2024, 2:31 am GMT.