smth
November 22nd, 2008 
08:06 am
labriit. kaapeec mans modinaataajs nezvaniija?????
shitaa aizguleejusies sen nebiju.
09:28 am - Nākamnedēļ snigs katru dienu
Publicēta: 07:22 22.11.2008.

Rīga, 22.nov., LETA. Nākamnedēļ Latvijā snigs katru dienu, būs vējains un vēss laiks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūras sinoptiķi.
Šodien no dienvidiem pietuvosies ciklons, kas aktivizēsies un gādās par nepatīkamiem laika apstākļiem. Svētdien un pirmdien ilgstoši snigs un putinās.
Ziemeļu, ziemeļrietumu vējš pastiprināsies un vēja brāzmās sasniegs 15-19 metrus sekundē (m/s), piekrastē 25-29 m/s. Gaisa temperatūra pazemināsies, un naktī tā gaidāma no mīnus 1 līdz mīnus 6 grādiem pēc Celsija, dienā - no mīnus 3 līdz plus 2 grādiem.
Otrdien un trešdien laika apstākļus noteiks jauns ciklons no Atlantijas. Pūtīs mērens dienvidrietumu, rietumu vējš ar ātrumu 5-10 m/s, piekrastē brāzmās 15-18 m/s. Gaidāmi nelieli īslaicīgi nokrišņi - slapjš sniegs, sniegs. Termometra stabiņš naktī noslīdēs līdz mīnus 3, mīnus 8 grādu atzīmei, savukārt dienā būs no mīnus 4 līdz plus 1 grādam.
12:02 pm - Gaidāma vētra, Rīga gatavojas plūdiem
Publicēta: 11:49 22.11.2008.

Rīga, 22.nov., LETA. Šonakt un tuvākās dienas visā Latvijā pastiprināsies vēja stiprums, bet piekrastē gaidāma vētra, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūrā (LVĢMA). lasiit taalaak )
01:53 pm
vakar vairaakas tv muldeeja visaads dumiibas par to, ka sestdiena, kas taa par darbadienu, ka visi jau shaa vai taa meegjina izvairiities no darbiem utt.
visumaa mana attieksme ir taada, ka tieshaam lielaa meeraa tieshi taa arii ir - visi to paarcelto sestdienu uztver par taadu kaa pusbriivdienu..
nezinu, kaa ir citiem, bet mums shodien taa nesanaaks. mellu muti darbojamies visas triis. it kaa gribeejaas ljaut meiteneem shodien aatraak nedaudz doties projaam. bet nesanaaks. bet vai nav vienalga? galu galaa - ne jau atseedeet laiku mees sheit esam atnaakushas. :> patiesiibaa, shaadas darbiigaas dienas man patiik. peec tam tieshaam ir padarita darba sajuuta. nav taa, ka visu dienu kaut ko njemies, njemies, bet rezultaata nekaada iisti nav.
un veel. shii ir pirmaa diena, kad pusdienas panjeemu liidzi no maajaam :) iebaroju biezpiena plaacenjus meiteneem :))) peec tam veel dalja koleegju oshnjaajaas un jautaaja, kas tas ir, kas labi smarzho :D uzkjeeraas uz kaneeli un vanilju visi :)) secinaaju, ka forshi taaa panjemt liidzi, uzsildiit un paeest pusdienas. peedeejaa laikaa kaut kaa visas sabiedriskaas eedinaashanas vietas mani jau bija aizkaitinaajushas un nogarlaikojushas. gribas kaut ko iistu :D saveejo :) ja viss labi, tad pirmdien uz darbu panjemshu liidzi seenju sacepumu :) veel gan neesmu izdomaajusi, ko tajaa sacepumaa likshu iekshaa, bet gan jau :D
nju, ko.. jogas teeju jaaiedzer un jaadodas atpakalj darbos. pusdienslaiks ir beidzies ;)
04:41 pm
usjo. shai dienai pietiek. jaatin maajaas. un taa saucaas iisaa diena? haa-haa-haa. diena visnotalj intensiiva. vispaar jau buutu, ko dariit, bet nav ko. un papiirus uz maajaam nenjemshu. britiem gatavoshos pirmdien no riita pirms tikshanaas. gan jau tiksim ar vinjiem galaa. labi, ka ineta teicaas piesleegties mums. vinjai ar britiem jau diezgan liela pieredze izveidojusies ;))
bet tagad jaaizveljas liidz maajaam, un ja nav paaraak pretiigi laika apstaaklji, tad varbuut kaads loks pa apkaartni jaaizmet. tumsa pilseetaa tomeer priecee acis.
05:40 pm
lalalalaaaaa :) no riita skumju seju aizgaaju uz darbu, jo nevienas atklaatnes nebija :( bet tagad...veselas divas! :)) return-card no hjuustonas, no taas meitenes, kas sanjeema juugendstila atklaatni :)) un kakjatklaatne no somijas :)
eh..maneejaas piecas veel joprojaam celjo. ceru, ka pirmdien kaada jau buus sasniegusi savu gala meerkji un es vareshu suutiit naakamo prom :)
07:27 pm
viegli snieg, auto un muzika dudina, silti un smaidaas :)
11:08 pm
beidzot maajaas. loks sanaaca lielaaks nekaa saakumaa bija plaanots. atkal ljaavaamies vadaaataajam. vispirms vadaataajs caur smuki piesnigushiem mezhiem aizveda liidz allazhmuizhai. tieshaam fantastiska sajuuta - tukshs celjsh, sniegs uz celja un koku zaros.. taa kaa atklaatnees. peec tam sigulda. nosmeejos, kad abas nopirkaam saldeejuma kokteiljus ;) ziemas laikaa saldeejums? bet kaapeec ne, iipashi, ka seedi siltumaa :D un taas kokos sakarinaataas lampeles riktiigi iepriecinaaja aci. ar sigitu veel iisi pirms tam norunaajaam, ka uz siguldu jaabrauc tad, kad buus taas lampeles sakarinaatas un.. re! bija! ;) tad turaida un taalaak uz priekshu ierastais marshruts :) veel nosmeejos un pajautaaju sigitai, vai gadiijumaa nebrauksim uz valmieru, jo galu galaa tuvaak sanaak :D tomeer noleemaam, ka labaak ir doties riigas virzienaa... jaunciems-vecmiilgraavis-jugla-un tad maajaas.
viss kaa ieprieksh. kad skan kaut kas taads, kas kjeras klaat, uzgriezham skaljaak un dziedam. atkal pljaapas par viskautko. un atkal briizhi, kad nejuuties neerti taadeelj, ka klusee. ir labi.
tieshaam iepriecinaaja tas, ka nav nemaz tik taalu jaabrauc prom no riigas, lai redzeetu ziemu...un tieshi taapeec laikam nedaudz skumdinaaja atgrieshanaas peleekajaa un slapjajaa riigaa. un nekas neliecina shobriid, ka naktii vareetu buut veetra.
nogurums nedaudz ir. acis saak krist ciet. laikam jaalien guleet un tad no riita redzees, ko taalaak dariit - palikt maajaas, vai izvelties aaraa no maajaam.
This page was loaded Oct 13th 2024, 7:19 am GMT.