smth
Commenting To 
22nd-Nov-2008 01:53 pm
vakar vairaakas tv muldeeja visaads dumiibas par to, ka sestdiena, kas taa par darbadienu, ka visi jau shaa vai taa meegjina izvairiities no darbiem utt.
visumaa mana attieksme ir taada, ka tieshaam lielaa meeraa tieshi taa arii ir - visi to paarcelto sestdienu uztver par taadu kaa pusbriivdienu..
nezinu, kaa ir citiem, bet mums shodien taa nesanaaks. mellu muti darbojamies visas triis. it kaa gribeejaas ljaut meiteneem shodien aatraak nedaudz doties projaam. bet nesanaaks. bet vai nav vienalga? galu galaa - ne jau atseedeet laiku mees sheit esam atnaakushas. :> patiesiibaa, shaadas darbiigaas dienas man patiik. peec tam tieshaam ir padarita darba sajuuta. nav taa, ka visu dienu kaut ko njemies, njemies, bet rezultaata nekaada iisti nav.
un veel. shii ir pirmaa diena, kad pusdienas panjeemu liidzi no maajaam :) iebaroju biezpiena plaacenjus meiteneem :))) peec tam veel dalja koleegju oshnjaajaas un jautaaja, kas tas ir, kas labi smarzho :D uzkjeeraas uz kaneeli un vanilju visi :)) secinaaju, ka forshi taaa panjemt liidzi, uzsildiit un paeest pusdienas. peedeejaa laikaa kaut kaa visas sabiedriskaas eedinaashanas vietas mani jau bija aizkaitinaajushas un nogarlaikojushas. gribas kaut ko iistu :D saveejo :) ja viss labi, tad pirmdien uz darbu panjemshu liidzi seenju sacepumu :) veel gan neesmu izdomaajusi, ko tajaa sacepumaa likshu iekshaa, bet gan jau :D
nju, ko.. jogas teeju jaaiedzer un jaadodas atpakalj darbos. pusdienslaiks ir beidzies ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 13th 2024, 9:27 am GMT.