smth
February 12th, 2008 
11:32 am
galvaa jau odureenis. iespeejams, ka vakardienas ilgaakaa seedeeshana darbaa pie vainas + mazguleetaa nakts + veel noteikti arii shiis dienas deva pie daljas no gudrajaam galvaam. muuseejais jautaajums aizgaaja mieriigi. toties guvu ieskatu makshkjernieku un zvejnieku savstarpeejaas attieciibaas.. risinaajums tachu ir pavisam vienkaarshs - nodaliisim abus un katram savu reguleejumu uztaisiim, taa lai visi buutu apmierinaati.. un uztaisam siikaaku reguleejumu, taa lai par piestaatnes nenoraadiishanu nebuutu milziigie sodi :) bet liidz tam vinjiem pashiem jaanonaak :> lai pashi izciina savas ieksheejaas kaujas..
jaaiedzer vitamiins, kafija, jaanograuzh burkaans un tad jaapiekjeras papiirdarbiem.
11:56 am - Lembergs apsūdzēts arī par deklarācijas neiesniegšanu
Publicēta: 11:41 12.02.2008.

Rīga, 12.febr., LETA. Prokuratūra vairākos smagos noziegumos apsūdzētajam Ventspils mēram Aivaram Lembergam uzrādījusi apsūdzību arī par ikgadējās valsts amatpersonas deklarācijas neiesniegšanu.
lasiit taalaak jeb tas jau saak kljuut par farsu )
01:05 pm - 15-minute noodle supper
aatraas vakarinjas.
01:14 pm - Honeyed carrot soup
burkaani, burkaani...
02:31 pm
kaarteejais ieraksts par darbu. vairaak gan secinaajumu veidaa.
kad pirms astonjiem gadiem atnaacu straadaat, tad peekshnji sajutu, ka viss tas, ko universitaatee maaca, ir pilniigi nekas.. seminaaros un lekcijaas tos puzles gabalinjus diezgan raiti prati salikt kopaa, bet praksee peekshnji saproti, ka nemaz taa nav - ka kaut ko neatrodi, kaut kam paskrien garaam, kaut ko ne tur meegjini iebaazt..
jo ilgaak straadaa, jo vairaak, plashaak speej skatiit to probleemu.. un speej jau pamaniit tos puzles gabalinjus, kas varbuut kaadaa mirklii ir kaut kur pazudushi... speej identificeet ne tikai aciimredzamaas probleemas, bet arii taas, kas kaadaa mirklii no kaada stuura peekshnji var uzgluuneet..
shodien, vienaa mirklii pasmeejos... kaadreiz, gadus 10 - 12 atpakalj, man shkjita, ka tie juristi, kas raksta latvijas veestnesii, raksta graamatas ir baigie gudriishi, ka var uzticeeties tam, kas rakstiits.. tagad vairs taa nav... ar pieredzi mainaas arii attieksme, redzeejums.. turklaat, jo ilgaak kaadaa jomaa esi, jo dziljaak izpeeti to.. un kljuust aizvien interesantaak..
05:10 pm
melnibaltas )
10:07 pm
labasnakts dziesma:))
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:21 am GMT.