smth
January 29th, 2008 
07:38 am
e.zalaans - tv zvaigzne :)) shoriit shamais buushot ltv 1 riita programmaa ;)
09:09 am - Rīgas rajonā nozog traktoru
Publicēta: 08:39 29.01.2008.

Rīga, 29.janv., LETA. Pagaidām neidentificētas personas Rīgas rajonā nozagušas traktoru-ekskavatoru.
kaut kaada traktoru zagshanas seerga tajaa riigas rajonaa... )
10:28 am - Nodeg iecienīta ēstuve uz Rīgas-Daugavpils šosejas
Publicēta: 10:12 29.01.2008.

Rīga, 29.janv., LETA. Šonakt pilnībā nodegusi iecienīta autobraucēju ēstuve uz Rīgas-Daugavpils šosejas - Dzelmē.
lasiit taalaak.. )
12:14 pm - jautaajums, kas shodien nedaudz samulsinaaja.
it puisietis, kameer gaidiija printera iedarbinaashanos, pajautaaja: "Kaapeec zaljaa kabinetaa jums vajag tik daudz pukju pukjupodos?".

taa, tagad plkst. 12:42, varu sho teemu vairaak apcereet pie pusdienu teejas kruuzes.. hmmz.. beerniibaa mani tie laksti podos iipashi neintereseeja - bija un bija. atceros, ka ik pa briidim mamma mani sauca par pukju mociitaaju, jo regulaari aizmirsu taas salaistiit ;) laikam peedeejo 8 gadu laikaa taa miilestiiba uz lakstiem pukju podos radaas.. nepatika taas tukshaas palodzes darbaa.. un taa - pa vienai vien taas pukjes pie manis atnaaca... saaku apzaljumot i darba palodzes, i maajas palodzes... darbaa tagad ir vairaak kaa 20 podi.. turklaat ik pa briidim tiek panjemta kaada koleegja pukje uz rehabiliteeshanos :)) tikko - pagaajushajaa nedeeljaa taada viena atkal pie mums uzradaas ;) ceru, ka izdosies vinju atdziivinaat ;)maajaas pukju podu skaits ir mainiigs... te vairaak, te mazaak.. parasti jau taas lielaakaas probleemas ir tieshi ar tiem lakstiem, kas ir nopirkti kaadaa veikalaa.. ja pati ieaudzeeju, tad reti kura atdod galus.. :) ik pa briidim gan gribas uztaisiit reviiziju un kaadu izmest aaraa, bet zheel kaut kaa.. dziivs tachu..
03:50 pm
saaku pamazaam ieniist tulkus.. nu, vai tieshaam ir gruuti preciizi iztulkot, neizlaizhot buutiskos vaardus? nenodarbojoties ar kaut kaadu jaunradi - iz seerijas - vai nav vienalga kur tas vaards atrodas teikumaa??? vai gruuti ieluukoties dokumentos, kas jau ir ieprieksh tulkoti???
grrrrjjjj... shii nav pirmaa reize, kad shkjendeejos par sho jautaajumu... diemzheel.
05:11 pm
aarpraats darbaa turpinaas. shaut? nee, veel neshaut. lai gan strauji tuvojos tai stadijai...pagaidaam ir sajuuta, ka visa ir nedaudz par daudz...
05:14 pm - Caramel orange & poppy seed cake
kaarajam zobam.
06:51 pm
maajaas beidzot. diena aarpraatiiga. kur laiks pazuda - nepamaniiju. kaudziite ar steidzamajiem darbiem padariita, protams. bet.. tikliidz tu kaadu steidzamo izdari, taa peekshnji uzveljas veel steidzamaaks kaads darbs :)
nogurums patiesiibaa milziigs. gribas iekrist diivaanaa, iedzert kakao un sagaidiit house m.d.
09:14 pm
shkjiet, ka kraasa ir tas, kas shajaa bildee uzrunaa visvairaak mani...

biude )
09:40 pm - variaacija par munka 'kliedziens'
glezna :) )
10:33 pm
shodien maajaas ejot, aizdomaajos par sanitas teikto pagaajushajaa piektdienaa.. par to, ka reizeem draugi saak izjust sava veida greizsirdiibu/konkurenci - kursh kuram ir labaaks draugs un kapeec tavs draugs pavada laiku nevis ar tevi, bet ar kaadu citu...
shodien atcereejos nelielu epizodi veel beernu daarzaa.. neatceros, kas bija tie abi beerni, ar kuriem dikti draudzeejos.. bet bija kaads briidis, kad jutos greizsirdiiga, par to, ka abi mani draugi kaut ko pa kluso divataa perinaaja:) un es tajaa nepiedaliijos... kad pieaudz, tad shaadas greizsirdiibas vairs nav.. lielaakoties nav.. jo saproti, ka tas, ka tavi draugi speej savstarpeeji komuniceet bez tavas klaatbuutnes, vai arii tas, ka tavam draugam ir arii kaadi citi draugi, ar kuriem vinjsh pavada laiku bez tevis, ir normaali.. taa tam jaabuut..
bet varbuut arii kaadaa mirklii taviem draugiem ir zinaama konkurence par to, ar kuru tu pavadiisi vairaak sho laiku? un arii reizeem tu pats konkuree it kaa, lai ieguutu sava drauga laikuu? nezinu.. kaut kaa par shiim lietaam vairs kopsh beernudaarza neesmu domaajusi. jo draugi ir daugi. un vinjiem ir arii savi draugi. un shiis draugu attieciibas sastaav tieshi no doshanas un ari sanjemshanas.. tu sniedz saviem draugiem savu uzmaniibu, un sanjem no vinjiem tieshi to pashu..un miili savus draugus tieshi par to, ka vinji ir taadi, kaadi vinji ir. un centies vinjus atbalstiit tad, kad vinjiem ir skumji un saapiigi.. un priecaajies neviltoti par to, ka vinjiem viss ir kaartiibaa.
This page was loaded Oct 14th 2024, 3:22 am GMT.