smth
 
29th-Jan-2008 10:33 pm
shodien maajaas ejot, aizdomaajos par sanitas teikto pagaajushajaa piektdienaa.. par to, ka reizeem draugi saak izjust sava veida greizsirdiibu/konkurenci - kursh kuram ir labaaks draugs un kapeec tavs draugs pavada laiku nevis ar tevi, bet ar kaadu citu...
shodien atcereejos nelielu epizodi veel beernu daarzaa.. neatceros, kas bija tie abi beerni, ar kuriem dikti draudzeejos.. bet bija kaads briidis, kad jutos greizsirdiiga, par to, ka abi mani draugi kaut ko pa kluso divataa perinaaja:) un es tajaa nepiedaliijos... kad pieaudz, tad shaadas greizsirdiibas vairs nav.. lielaakoties nav.. jo saproti, ka tas, ka tavi draugi speej savstarpeeji komuniceet bez tavas klaatbuutnes, vai arii tas, ka tavam draugam ir arii kaadi citi draugi, ar kuriem vinjsh pavada laiku bez tevis, ir normaali.. taa tam jaabuut..
bet varbuut arii kaadaa mirklii taviem draugiem ir zinaama konkurence par to, ar kuru tu pavadiisi vairaak sho laiku? un arii reizeem tu pats konkuree it kaa, lai ieguutu sava drauga laikuu? nezinu.. kaut kaa par shiim lietaam vairs kopsh beernudaarza neesmu domaajusi. jo draugi ir daugi. un vinjiem ir arii savi draugi. un shiis draugu attieciibas sastaav tieshi no doshanas un ari sanjemshanas.. tu sniedz saviem draugiem savu uzmaniibu, un sanjem no vinjiem tieshi to pashu..un miili savus draugus tieshi par to, ka vinji ir taadi, kaadi vinji ir. un centies vinjus atbalstiit tad, kad vinjiem ir skumji un saapiigi.. un priecaajies neviltoti par to, ka vinjiem viss ir kaartiibaa.
Comments 
30th-Jan-2008 08:53 am
Nu man bija bērnībā, ka vienu draudzeni "dalījām" ar klasesbiedreni. Es pēc tam sev pateicu stop, tā nav darudzība, ja šī "dalāmā" draudzene spēlē divās frontēs. Pēc gadiem uzzināju, ka otra kas cīnijās ir sastrīdējusies ar "dalāmo" draudzeni un tanī mirklī es sapratu, ka pareizi darīju jau skolas laikā, kad pieliku šādai draudzībai punktu,, bet ir arī citas draudzības kas ir foršas un jaukas ;)
30th-Jan-2008 09:02 am
nu, jaa... meedz arii taa notikt..
This page was loaded Oct 14th 2024, 3:29 am GMT.