smth
January 22nd, 2008 
07:48 am
no riita sapnii sapnjojaas veikals, kur mekleeju cmukus tomaatus, dilles un biezpienu... no riita tagad ir tomaati, bet dilles un biezpiens buus jaameklee veikalaa iisteniibaa, nevis sapnii..
08:56 am
kaadreiz smeeju par vinja teikto, ka darbu kaveejis taapeec, ka aizspeeleejies ar kakji... kaut kaa likaas nedaudz neticami toreiz, ka taa var - aizspeeleeties ar kakji un pazaudeet laika kontroli..:))) nu, tik taalu arii es esmu.. shodien kaveeju 15 minuutes taa iemesla deelj, ka... aizspeeleejos ar kakji.. :)))) tas balons laikam kaut kur jaapasleepj, jo tieshi vinjsh ir pie visa vainiigs :) ja nebuutu balons, duksis nebuutu to saacis to dzenaat pa maaju.. ja duksene nebuutu saakusi speeleeties, es nebuutu iesaistiijusies shajaa pasaakuma... :)))
taatad - pie visa vainigs balons ;)))
09:04 am - Ķengaragā saduras divi tramvaji
Publicēta: 08:59 22.01.2008.

Rīga, 22.janv., LETA. Šorīt Rīgā, Maskavas un Ķengaraga ielas krustojuma rajonā, sadūrās divi tramvaji.
Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā aģentūru LETA informēja, ka sadūrās divi tramvaji, kuri brauca vienā virzienā. Sadursmē cietušo nav.
Tramvaju kustība pārtraukta.

prijeehalji.... ;)
09:23 am - Sagaida, ka tiks izraidīts arī kāds Latvijas diplomāts Maskavā
Publicēta: 07:26 22.01.2008.
(Pievienota 6.rindkopa.)

Rīga, 22.janv., LETA. Varētu sagaidīt, ka tuvākajā laikā no Krievijas tiks izraidīts kāds Latvijas diplomāts Maskavā, šorīt intervijā Latvijas Radio atzina Latvijas vēstnieks Krievijā Andris Teikmanis.
lasiit taalaak )
12:47 pm
kameer iekodu pusdienas tepat savaa darbstacijaa:), palasiijos Zinjojumu par valdiibas neatliekamajiem darbiem... nemaz nepaarsteidz tas, ka lielaakaa dalja darbu ir saistiita ar zinjojumu sagatavoshanu par konkreetiem jautaajumiem.. pienjemt kaadu leemumu var tad, kad tev ir pilniiga, vispusiiga informaacija..
nu, jaa... godmanim jau patiik ziinaat visu, iedziljinaaties visur utt....
09:36 pm
maajaas. tieshi uz hausu. ljoti labi :)
satikaamies ar astru :) patiesiibaa, neskatoties uz to, ka man bija bazhas par laikapstaakljiem (kas patiesiibaa arii piepildiijaas sniega, lietus veidaa), tomeer viss bija labi :) sirsniigs pasaakums sanaaca. liidz juurai taa arii neaizdevaamies ;), jo mekleejaam kaadu maizniicu, kur kaut ko manam kaarajam zobam iepirkt ;) kaa izraadaas, taa jaukaa vieta, kur ir rudzu miltu picmaizes un spekjraushi, shobriid tiek remonteeta... kaadu laicinju naaksies pagaidiit... :( viena cita vieta bija sleegta.. bet tresho nespeejaam atrast :( neskatoties uz sho mazo neveiksmi, sarunas bija sirsniigas :) daudz runaajaam par draugiem, draudziibu, naakotnes plaaniem, lietaam, kas iepriecinaajushas...tieshaam taa sirsniigi, patiesi, atklaati... bija labi... ljoti labi...:)
shobriid ljoti ceru, ka astrai garshos manis atvestaas shokolaades ;)
09:55 pm - zils un balts...
a
10:32 pm - par miegiem...
izskataas, ka paleenaam saakshu atgriezties normaalajaa ritmaa - guleet iet ne veelaak kaa 23, lai normaali izguleetos.. ljoti gribeetos, lai taa buutu... shis gan ir tikai otrs vakars, bet vienalga...
This page was loaded Oct 14th 2024, 3:26 am GMT.