smth
 
22nd-Jan-2008 09:36 pm
maajaas. tieshi uz hausu. ljoti labi :)
satikaamies ar astru :) patiesiibaa, neskatoties uz to, ka man bija bazhas par laikapstaakljiem (kas patiesiibaa arii piepildiijaas sniega, lietus veidaa), tomeer viss bija labi :) sirsniigs pasaakums sanaaca. liidz juurai taa arii neaizdevaamies ;), jo mekleejaam kaadu maizniicu, kur kaut ko manam kaarajam zobam iepirkt ;) kaa izraadaas, taa jaukaa vieta, kur ir rudzu miltu picmaizes un spekjraushi, shobriid tiek remonteeta... kaadu laicinju naaksies pagaidiit... :( viena cita vieta bija sleegta.. bet tresho nespeejaam atrast :( neskatoties uz sho mazo neveiksmi, sarunas bija sirsniigas :) daudz runaajaam par draugiem, draudziibu, naakotnes plaaniem, lietaam, kas iepriecinaajushas...tieshaam taa sirsniigi, patiesi, atklaati... bija labi... ljoti labi...:)
shobriid ljoti ceru, ka astrai garshos manis atvestaas shokolaades ;)
Comments 
23rd-Jan-2008 09:14 am
Es vēl vakar ik pa kādam laiciņam piegāju pie loga un padomaju nez,ka jum iet? Es jau zinu, ka visam ir jābūt kārtīāa, bet tomēr uztraucos :) Nu tagad zināsim, ka nev vērts braukt uz Saulkrastiem ...
23rd-Jan-2008 09:20 am
nu, es jau pati arii nedaudz nervozeeju :)) bet viss beigaas bija labi ;))
nju, jaa - kaadu briidi gardaas maizes neredzeesim... buus jaameklee alternatiivas ;) vai arii jaasaak maajaas cept sklandu raushi :)
23rd-Jan-2008 09:36 am
Ne jau bulkas ir iemesls braukt uz Saulkrastiem, nu vismaz man bulku- nemīlim, bet gan tā īpašā aura, kas piemīt šai vietai. Ļoti ceru, ka, saķoties intensīvai apbūvei, šī gaisotne nepazudīs.
23rd-Jan-2008 09:39 am
:)) bet bulkas arii tachu gribas ;))) taa ir dalja no rituaala ;) bet par to auru - pilniibaa priekriitu Tev ;) ir tajaa vietaa kaut kas tik iipashs...
This page was loaded Oct 14th 2024, 3:28 am GMT.