smth
January 18th, 2008 
12:16 am
laikam jaameegjina aiziet guleet..
12:47 am
lietus pa palodzi klauvee...
09:38 am - Šlesers neizslēdz iespēju kandidēt Rīgas mēra amatam jeb "ja man buutu pelmenji..."
Publicēta: 08:55 18.01.2008.

Rīga, 18.janv., LETA. Satiksmes ministrs Ainārs Šlesers (LPP/LC) neizslēdz iespēju piedalīties nākamgad plānotajās Rīgas pašvaldības vēlēšanās un kandidēt galvaspilsētas mēra amatam.
"Patlaban man nav tādu plānu, taču gala lēmums ir atkarīgs nav vairākiem faktoriem, arī tā, kas notiks galvaspilsētā," intervijā laikrakstam "Biznes&Baltija" uzsver politiķis.
Kā ziņots, pagājušā gada nogalē Šlesers kritizēja Rīgas domes darbu, piemēram, uzsverot, ka Rīga nav gatava Ziemassvētkiem, jo pilsētas vadība nav parūpējusies par atbilstošu svētku noformējumu.
"Rīga šodien nav gatava Ziemassvētkiem, un cilvēki brauc uz citām Eiropas pilsētām, lai vienkārši pastaigātos pa pilsētu un izjustu svētku noskaņu," sacīja Šlesers. "Ja es būtu Rīgas mērs, cilvēki nebrauktu prom, bet gan šurp, lai priecātos par skaisti izrotāto pilsētu."
10:16 am
klepus neproduktivitaate.
klepus produktivitaate.
11:47 am
rutai 22.nedeelja.
aljonai 5.janvaarii piedzima puishelis ;)
12:32 pm - Jewelled fruit, nut & seed cake
kaarajam zobam
03:23 pm
shis ir tas briidis, kad saprotu, cik ljoti man patiik mans darbs :) tikko atvilkos no vesmina. gaaju piesmiet projektu. it kaa nekas iipashs. bet.. kad saakaas piesmieshana, tad patiesiibaa sajutu, cik forshi cilveeki patiesiibaa tur bija savaakushies. njee, nu nezinu, kaadi vinji visi ir kaa cilveeki, bet kaa profesionaalji, sava darba dariitaaji vinji mani sajuusminajaa ;) cilvji no kmc, cik nu man ar vinjiem ir sanaacis sadarboties, vienmeer ir likushies riktiigi jaukie ;) cilvji no vugd shoreiz arii bija riktiigi sakariigie ;) taa mees galu galaa projektu nevis piesmeejaam, bet meegjinaajaam draudziigaa un sirsniigaa atmosfeeraa uzlabot ;))) daliijaamies pieredzee, kaa un ko buutu labaak uzrakstiit, lai lieta aizietu un neviens nepiesietos ;)) un veel.. shaados piesmieeshanas pasaakumos patiesiibaa var sajust, kaa tu pats juuties kaa profesionaalis, kaa tev taa smadzeniite straadaa, cik plashi vai shauri skaties uz konkreeto lietu..
neskatoties uz to, ka gana intensiivs shis pasaakums bija, tomeer nejuutos nogurusi :) ir taads riktiigais paceelums ;)
03:40 pm - Naktī uz svētdienu gaidāma ūdens līmeņa paaugstināšanās
Publicēta: 13:51 18.01.2008.

Rīga, 18.janv., LETA. Naktī uz svētdienu, 20.janvārī, Latvijas ūdenstilpnēs gaidāma ūdens līmeņa paaugstināšanās, aģentūru LETA informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūrā (LVĢMA).
Precīzus datus par ūdens līmeņa celšanos LVĢMA sola sniegt rīt, 19.janvārī.
LVĢMA norādīja, ka šonakt gaidāms dienvidaustrumu, dienvidu vējš, kura ātrums būs 8-13 metri sekundē, bet Kurzemē un Vidzemē vēja brāzmas sasniegs 15-18 metrus sekundē.
19.janvārī no rīta un dienā pūtīs dienvidu, dienvidrietumu vējš, kas pastiprināsies brāzmās līdz 18-23 metriem sekundē. Piekrastes rajonos vēja brāzmas sasniegs 25-30 metrus sekundē.
Visstiprākais vējš gaidāms rīt vakarpusē un nakts pirmajā pusē.
Svētdien vējš sāks pamazām pierimt.
04:05 pm - Stiprs vējš gaidāms jau šonakt
Publicēta: 15:50 18.01.2008.

Rīga, 18.janv., LETA. Šonakt visā Latvijā gaidāma vēja pastiprināšanās, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūra.
Nakts vidū, sākot no rietumu rajoniem, dienvidaustrumu, dienvidu vējš Kurzemē un Vidzemē pastiprināsies brāzmās 15 līdz 18 metri sekundē. Savukārt no rīta un dienā teritorijas lielākajā daļā dienvidu, dienvidrietumu vējš turpinās pastiprināties brāzmās 20 līdz 23 metri sekundē.
Dienas vidū dienvidrietumu, rietumu vējš Kurzemē un Vidzemē var sasniegt 25 līdz 30 metrus sekundē, brīdina meteorologi.
Šāds stiprs vējš saglabāsies arī naktī uz 20.janvāri.
Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aicina iedzīvotājus laikus sagatavoties iespējamiem elektroenerģijas piegādes pārtraukumiem.
Jau ziņots, ka VUGD priekšnieka palīdze Inga Vetere iedzīvotājiem iesaka sagatavot kabatas lukturus, ievietot radiouztvērējos baterijas un uzlādēt mobilos tālruņus. Tāpat VUGD aicina bez īpašas nepieciešamības neiet ārpus telpām un atturēt no pastaigām bērnus, vecus cilvēkus un invalīdus.
Stiprā vēja laikā nav ieteicams novietot transporta līdzekļus zem kokiem, pie celtniecības sastatnēm, reklāmu stendiem un līdzīgām konstrukcijām. Stipra vēja brāzmu brīžos nedrīkst uzturēties loga tuvumā, brīdina VUGD. Blakus esošo koku zari un citi priekšmeti vētras laikā var izsist logu rūtis un izraisīt traumas.
Glābēji iesaka aizvērt logus, durvis un bēniņu lūkas. Daudzdzīvokļu mājās jānovāc vai jānostiprina priekšmeti uz balkoniem, bet lauku māju pagalmos jānostiprina saimniecības lietas un nedrīkst vest laukā mājdzīvniekus.
Konstatējot nogāzušos vai aizlūzušus kokus, kas traucē ceļu satiksmi vai apdraud cilvēku dzīvību, kā arī redzot pārrautus elektrības vadus, jāzvana VUGD pa tālruni 112.
Meteorologi prognozē, ka svētdien dienā vējš jau sāks pakāpeniski pierimt, lai gan piekrastē vētras spēku vēl saglabās arī nākamās nedēļas sākumā. Naktī uz pirmdienu vēja ātrums piekrastes rajonos vēl sasniegs 24 metrus sekundē.
04:23 pm - AFP reportieriem liegts izmantot "Vikipēdiju" un "Facebook"
Publicēta: 16:02 18.01.2008.

Londona, 18.janv., LETA. Aģentūra AFP aizliegusi saviem žurnālistiem izmantot datus, kas iegūti ar interneta sociālā tīkla "Facebook" vai interneta enciklopēdijas "Vikipēdija" palīdzību, atsaucoties uz AFP Londonas biroja vadītāja trešdien teikto, ziņo interneta medijs "Journalism.co.uk".
Atbildot uz Lielbritānijas Mediju īpašumu, cenzūras un ziņu komitejas jautājumu par interneta avotu uzticamību, Pjērs Lesūrs pavēstīja, ka aģentūras iekšējie noteikumi brīdina žurnālistus no uzticēšanās daudziem jaunajiem "virtuālajiem" ziņu avotiem.
"Mums ir iekšējie noteikumi, kas regulāri tiek atjaunināti. Piemēram, attiecībā uz "Vikipēdiju" mūsu uzņēmumā ir rakstiski iekšējie noteikumi, kas aizliedz jebkuram žurnālistam "Vikipēdiju" izmantot," teica Lesūrs. "Incidenta dēļ ar Bilavalu Bhuto Oksfordā to pašu mēs pagājušajā nedēļā atkārtoti attiecinājām uz "Facebook"."
Daži laikraksti no "Facebook" bija ieguvuši Bhuto fotoattēlus, kas izrādījās viltoti.
Sniedzot ceturtdien interviju "Journalism.co.uk", Lesūrs precizēja, ka reportieri nedrīkst iegūt informāciju no minētajiem avotiem, ja faktus nepārbauda pie ticamākiem avotiem.
10:17 pm
maajup shodien gaaju pa garaako taisno celju.. njaa...egliites shobriid daudz kur meetaajas.. pie maaju stuuriem, pie miskasteem un miskastees.. tomeer vienaa logaa pamaniiju egliiti, kurai smuki veel uguntinjas laistiijaas ;) gribas cilveekiem veel tos sveetkus ;)
10:37 pm
shovakar kaut kaa atkal gribas ar bildeem pakraameeties. jaasamet buus sheit kaut kas :)
10:41 pm - un miglinja celjas....
biudes )
10:54 pm - enjgjelji
sen nebija liktas enjgjeljbildes ;) atkal dazhas samediiju :)

biudes )
11:08 pm
shitaa bilde uzrunaaja. nezinu, kas, bet kaut kas riktiigi pievelk.
melnibaltaa )
11:13 pm
kopsh pavasara nebiju skatiijusies grejas anatomiju :) pirmaas triis sezonas toreiz jau tika noskatiitas ;) ceturto sezonu veel neesmu taa arii saakusi mekleet un skatities..
nju, ko..tagad ieksh tv paluurees ieprieksh jau redzeetu seeriju, kas saucas - samelo man! :)
11:56 pm
kaa parasti - patika man shii grejas anatomijas seerija. tikai nedaudz baidos, ka atkal saaksies apseestiiba - saakshu skatiities to no jauna + veel pakjershu jauno sezonu.. tad atkal nevareeshu izguleeties, jo buus stadija - nu, veel vienu, un veel vienu, nu, shitaa gan peedeejaa, nee, veel shii jaanoskataas ;)
nju, ko, un tagad taa veiksmiigi paariesim uz Shi mian mai fu jeb House of Flying Deggers skatiishanos. paaris reizes jau redzeeta filma, bet patiik joprojaam. ljoti pievilciiga taa bilde shkjiet.
This page was loaded Oct 14th 2024, 3:22 am GMT.