smth
November 5th, 2007 
08:43 am - Zatlers: Latvijā dzīvo pasaules labākie krievi
Publicēta: 08:38 05.11.2007.

Rīga, 5.nov., LETA. Latvijā dzīvo pasaules labākie krievi, intervijā laikrakstam "Vesti Segodņa" atzinis Valsts prezidents Valdis Zatlers.
"Esmu vienmēr teicis: krievi Latvijā - tie ir paši labākie krievi pasaulē! Lai neapvainojas lielā Krievija, bet mūsu krievi man ir daudz tuvāki," intervijā saka Zatlers.
Valsts prezidents gan piebilst, ka divkopienu valsts esot slikta visiem, kas tajā dzīvo. Tajās valstīs, kur patiešām eksistē divkopienu sabiedrība, pastāvīgi notiekot nopietni satricinājumi, un problēmas ievelkas ne gadiem, bet gadsimtiem.
"Mūsu mērķis ir draudzīgi dzīvot kopā. Latvijā mūsu nācijas viena otru ir ļoti nopietni ietekmējušas," laikrakstam norāda Zatlers.
Jautāts par iespēju nepilsoņiem atļaut piedalīties pašvaldību vēlēšanās, Valsts prezidents norāda, ka to īsti nevajadzētu darīt. "Ja mēs kādam dodam tiesības pa pusei, piemēram, nepilsoņi varēs balsot pašvaldību vēlēšanās, bet nebalsos par kandidātiem parlamentā, tad, ticiet man, nebūs daudzi, kas pēc tā paliks pa īstam apmierināti," sacīja Zatlers.

njaaa.... ko lai piebilst..
10:50 am - Dzelzceļa tilta pār Daugavu izgaismošanas pirmo kārtu noslēgs 18.novembrī
pagaajushajaa nedeeljaa gabalinju izgaismotu jau redzeeju... cmuki jau bija, cmuki :)
zinja )
12:04 pm - No 1.janvāra braukšanas maksa Rīgas sabiedriskajā transportā būs 40 santīmu
Publicēta: 11:58 05.11.2007.

Rīga, 5.nov., LETA. No nākamā gada 1.janvāra braukšanas maksa Rīgas sabiedriskajā transportā būs 40 santīmu, savukārt pie transportlīdzekļu vadītājiem biļetes maksās par desmit santīmiem dārgāk - 50 santīmus.
taalaak )
07:04 pm
ei tu nost... shitaa kakjim tableti iemaaniit sen nebija sanaacis (pat jaasaka, ka nekad) ;) vakar mums izbeidzaas visi konservi, taapeec duksim bija lielaa skumja jau no pasha riita... shodien labaa saimniece zooveikalaa izlozhnjaaja visus plauktus un sapirkaas milzu kaudzi ar konserviem :) protams, arii tabletiiti, jo peec 10 dienaam jaaiet poteeties (ikgadeejaa eksekuucija) :) kameer kakjiitis nav attapies no manas peekshnjaas atnaakshanas - vinjsh tiek panjemts, ieseedinaats kleepii uz muguras un atveertajaa mutiitee tiek iebakstiita tablete ;) tablete, protams, tiek vaartiita pa muti, bet ljaunaa saimniece neljauj to izspljaut ;) rezultaata - tabletes ciinja ar kakji nebija ilga - aatri noripoja lejaa :) un labaa saimniece par godu tam, kakjim veel kleepii seezhot, atver konservu ;) lai aatraak aizmirstaas shis nepatiikamais mirklis ;)
rezultaats - konservs ar visu tableti veederaa ;) kakjis apmierinaats uz diivaana, saimniece apmierinaata uz kreesla ;)
vispaar, ja padomaa, shii ir pirmaa reize, kad ar tableti tiekam galaa minuutes laikaa. parasti bija ciininjsh - i smalcinaata tablete tika, lai pie konserva piebeertu, i pa pusiitei tika maaniita iekshaa, visu vakaru divataa kakji mociijaam, lai piedabuutu zveeru to tableti noriit.. oi, bija traki :) bet shoreiz laikam tieshaam kakji panjeemu uz paarsteigumu :) lai gan shams dikti jau negribiigi veera muti valjaa ;) nojauta, siikais rudais purns, ka labi nebuus ;)
nju, ko, tagad peec 10 dienaam buus paarbaudiijums - aizbraukt liidz dakterim sapoteeties ;) toch zinu, ka atkal, tikliidz kastee iekshaa tiks ielikts, taa sacels paniku - kliegs visu celju turp un atpakalj, metiis spalvu kaa negudrs.. atgriezhoties maajaas toties buus kluss un raams - noliidiis kaut kur pagultee vai uz gultas un teelos apvainotu jaunkundzi ;))) bet tas viss buus peec 10 dienaam.
shodien duksis bija malacis ;) par ko, iespeejams, dabuus papildporciju konservu :D
07:19 pm
tikko atcereejos.. shovakar, maajaas ejot, vienaa briidii tik savaada sajuuta bija.. ausiis skaneeja taa pati björk dziesma, kas arii tagad skan... un nedaudz saaka snigt sausais, smalkais sniegs... es paceelu acis pret debesiim un tieshi tajaa mirklii ausiis ieskaneejaas -
trust your head around
it's all around you
all is full of love
all around you
all is full of love
you just aint receiving
all is full of love
your phone is off the hook
all is full of love
your doors are all shut
all is full of love..

un peec tam taa sasmaidiijaas man...
10:45 pm
tabletiite duudu ir nogurdinaajusi :) zveers gulj un gulj :) lielaakoties uz muguras izstiepies ;) cmuki patiesiibaa ;)
vakar duuda apchucheejaas uz manas rokas.. un tad es saaku domaat par to, cik patiesiibaa zveers ir paljaaviigs.. vinjsh apguljas uz tavas rokas un zina, ka neko ljaunu tu vinjam neizdariisi miega laikaa... taapat ir arii ar cilveekiem... esi kopaa ar tiem, par kuriem zini, ka vari paljauties, zini, ka vari droshi aizmigt...
This page was loaded Oct 14th 2024, 7:26 am GMT.