smth
Zatlers: Latvijā dzīvo pasaules labākie krievi 
5th-Nov-2007 08:43 am
Publicēta: 08:38 05.11.2007.

Rīga, 5.nov., LETA. Latvijā dzīvo pasaules labākie krievi, intervijā laikrakstam "Vesti Segodņa" atzinis Valsts prezidents Valdis Zatlers.
"Esmu vienmēr teicis: krievi Latvijā - tie ir paši labākie krievi pasaulē! Lai neapvainojas lielā Krievija, bet mūsu krievi man ir daudz tuvāki," intervijā saka Zatlers.
Valsts prezidents gan piebilst, ka divkopienu valsts esot slikta visiem, kas tajā dzīvo. Tajās valstīs, kur patiešām eksistē divkopienu sabiedrība, pastāvīgi notiekot nopietni satricinājumi, un problēmas ievelkas ne gadiem, bet gadsimtiem.
"Mūsu mērķis ir draudzīgi dzīvot kopā. Latvijā mūsu nācijas viena otru ir ļoti nopietni ietekmējušas," laikrakstam norāda Zatlers.
Jautāts par iespēju nepilsoņiem atļaut piedalīties pašvaldību vēlēšanās, Valsts prezidents norāda, ka to īsti nevajadzētu darīt. "Ja mēs kādam dodam tiesības pa pusei, piemēram, nepilsoņi varēs balsot pašvaldību vēlēšanās, bet nebalsos par kandidātiem parlamentā, tad, ticiet man, nebūs daudzi, kas pēc tā paliks pa īstam apmierināti," sacīja Zatlers.

njaaa.... ko lai piebilst..
This page was loaded Oct 14th 2024, 7:28 am GMT.