smth
 
13th-Aug-2008 09:34 am
Gruzijā bija jābūt Zatleram! Linda Mūrniece

laikam gan shoreiz vinja lielaa meeraa diezgan preciizi uzrakstiijusi arii manas domas.

un veel - zhetons shim komentaaram:
"Edgars 08:29
Nu bet padomajam loģiski kurš sīks mietpilsonis starp olimpiskajām spēlēm un Tibilisī izvēlēsies Tibilisī. Kārtējo reizi pierādās, ka Zatlers nav politiķis, nav prezidents bet gan sīks mietpilsonis, kurš cenšās izpiest maksimālu labumu no sava amata ar minimālu piepūli."
Comments 
13th-Aug-2008 09:46 am
Latvija ir parlamentāra republika, kur tomēr svarīgākie lēmumi paliek Ministru prezidenta rokās (nu vispār jau parlamenta), nevis Valsts prezidenta. Bet nu jā - šorīt klausījos ziņas un arī pēc pārējo valstu prezidentu uzskaitījuma mūsu premjers tajā rindā bija "neiederīgais" pēc amata, bet vispār labi, ka vismaz Godmanis brauc un dara, ko vajag, pat ja es viņa vietā tomēr mājās atpūstos pēc galvas traumas.
13th-Aug-2008 09:50 am
jautaajums shoreiz tieshaam nav par to, vai taa ir parlamentaaraa vai prezidentaala republika... jautaajums ir par attieksmi.
bet, nu, lai vai kaa - cepuri nost godzham. ok, reizeem jau vinjsh sakriit uz nerva ar saviem tekstiem, bet ir sajuuta, ka vinjsh tomeer censhas domaat par lietaam lielaakos vilcienos, nevis tikai sava deguna priekshaa lietas biidiit.
13th-Aug-2008 09:59 am
Nu es tikai gribēju teikt, ka ja Lietuvā (prezidentāla republika) prezidents reāli skalda un valda, Igaunijā (arī parlamentāra republika) prezidents ļoti iesaistās un Ilvess uz ārpolitiku nekad neatslābst, tad Latvijas prezidents ir vairāk tāds izklaides objekts - lai tur kādus svētkus atklātu, kādu svinīgāku runu pateiktu, bet reālo darbu Latvijā dara parlaments un valdība. Vai arī vienkārši ir grūti samierināties ar to, ka VVF vairāk reāli strādāja, īpaši ārpolitikā tie rezultāti bija jūtami, bet Zatlers nedara vairāk, kā no viņa prasa.
Par Godmani es arī priecājos, man tikai liekas, ka viņš ir ļoti noguris un ilgi vairs nepavilks. Bet nu viņam viegls laiks nepatrāpījās.
13th-Aug-2008 10:02 am
zhetons Tev!
ljoti preciizi pateici :)
13th-Aug-2008 10:31 am
O jā, Zuzanna. To nav lieki atgādināt no jauna un jauna. Man arī bieži liekas, ka šo punktu mūždien piemirst.
Vispār es nevaru vien beigt šausmināties par līmeni latviešu komentāros un izteikumos: viena vienīga zākāšanās, neīstas, stereotipiskas, nevajadzīgas "taisnības atmaskošana" piem, ka Zatlers ir sīkpilsonis vai tamlīdzīgi. Katram liekas, ka ar savu nomelnošanu pasaka kaut ko jaunu.
Kad VVF stājās amatā viņu arī teju sūdiem nomētāja, sak, ko šī kanādiete jēdz no mūsu problēmām?!
13th-Aug-2008 10:40 am
protams, katrs saakums gruuts. tomeer ir svariigi jau pashaa saakumaa saprast, kas tu esi un kaapeec tu esi tur, kur esi. izvirziit prioritaates.
ok, protams, var jau teikt, naaks laiks, tad jau redzees, vai sanaaks lietaskoks no prezideeshanas, vai ne paaraak.. laiks visu saliks pa vietaam.
13th-Aug-2008 01:36 pm
Bet ir taču nenoliedzami, ka tas nav vienkārši tā, bet īpaši mūsu ne-kultūrai raksturīgi: nevis argumentēt un spriest, bet plātīties, gānīties.
Un tā kā es arī šo visu gribot-negribot pārstāvu, tad gan jau es arī daru tāpat. :)
13th-Aug-2008 01:44 pm
kaa es meedzu teikt - pietruukst speeju izteikt konstruktiivu kritiku. pateikt to, ka nepatiik shis vai tas, ir ljoti viegli. bet, kad pajautaa, ko kritizeetaajs gatavs likt priekshaa kaa labaaku variantu - chushss vien sanaak. ideju nav. :>
latvietis latvietim latvietis :)))
13th-Aug-2008 11:04 am
Par VVF "ko šī kanādiete jēdz no mūsu problēmām" krievvalodīgie skandināja teju līdz pilnvaru beigām. Bet nu - nav jau māksla zākāt un nomelnot, māksla ir izdarīt labāk.
13th-Aug-2008 12:15 pm
ne tikai krievvalodiigie... paziistu vairaakus latvieshus, kas tieshi taadus pashus tekstus biidiija liidz pat peedeejai VVF dienai amataa... :>
This page was loaded Oct 13th 2024, 1:27 pm GMT.