smth
20 сигарет 
28th-Jan-2008 09:05 pm
nu ko.. ar inesi aizgaajaam uz 20 сигарет. pirmais mirklis bija nedaudz mulsinosh. bet peec tam.. peec tam naaca atklaasme, ka taads aapraatiigs rinjkjadancis, shkjiet, ir paziistams gandriiz ikvienai birojzhurkai - gan taadai, kas visas stundas noseezh pie galda, gan taada, kas klejo apkaart... viena riiciba, kas izraisa notikumu kjeediiti..viena absoluuti patiesa un pietiekami adekvaata riiciiba.. un peec tam tam seko.. njaa, kas tad iisti seko? viss atkariigs no taa, kas ir tavs meerkjis.. ja meerkjis ir izdziivot shajaa darba videe - tad ljoti logjiska veelme visu labot.. jo ir tachu pienaakumi, kas tev ir pret cilveekiem, kas ir blakus... un tajaa mirklii tu dari, kas tev buutu jaadara, nevis to, ko tu patiesiibaa veeleetos dariit..
man shkjiet, ka katrs shajaa filmaa atrod un panjem sev noderiigo un aktuaalo.. mani laikam panjeema shie filmas teksti par to, ka var jau arii seshas reizes saakt no nulles, un neko - visu var sasniegt. viss atkariigs no drosmes. un veel 'darbs kaa instinkts'...ir par ko padomaat.. iipashi, njemot veeraa manas peedeejo nedeelju idejas..
un veel.. ik pa briidim smaidiijas telefonzvana melodijas deelj... man tas asocieejas tikai un vieniigi ar modinaataaju no riitiem :)))
This page was loaded Oct 14th 2024, 5:42 am GMT.