smth
Commenting To 
19th-Jan-2008 10:48 pm
beidzot maajaas. ar sigitu cmuki izbraukaajaamies ;) shkjiet, ka teju vai 400 km nobraucaam :)pagaajushajaa sveetdienaa norunaajaam, ka jaabrauc uz kjemeriem, skatiit, kaa tur izskataas :) un shodien to arii realizeejaam :)
kjemeri...hmm...spociiga pilseeta... vienu briidi jau nosmeejaamies, ka tur tikai ratinjnieki vien dziivo.. bet, nu jaa - shodien tachu zvaigznes diena un krievi iet uz bazniicu.. bet ratinjnieki dodaas uz darbu pie bazniicas... tomeer... tomeer neskatotiees uz pamestiibu shajaa vietaa, viss cmuki sakopts tur bija.. noleemaam ar sigitu, ka buus veel jaaizbrauc turp vasaraa - seeravotu ar kjirzacinju apluureet ;))
nedaudz pabraukaajamies arii pa zvejniekciemiem..patiik man tie..tur taads miers.. neskatoties uz to, ka tika piesoliita veetra, juura netaalu no engures bija gana mieriiga :) neliela vilshanaas sajuuta pat bija :))) pie juuras esot, atcereejos, kaa bijaam savulaik aizbraukushi 2005.gada veetru skatiit juurmalaa... uh, kas par emocijaam tur radaas! :)briidis, kad saproti, kas patiesiibaa nekas tu neesi..atnaak juura un veejsh un sagrauj visu. toreiz patiesiibaa arii cmukas bildes sanaaca.. dazhas taas riigas un juurmalas peecveetras bildes toreiz veel letaa nokljuva ;)
peec tam ar krietnu liikumu caur tukumu, jaunmaarupi, salaspili noleemaam aizbraukt liidz saulkrastiem. pa celjam iebraucaam laachu veikalaa-kafejniicaa.. sapirkos grauzdinjus (tomaatu, kjiploku un siera:)). jaaizveic tests, lai saprastu, cik tie gardi vai ne-gardi ;) kaut kad veelaak buus atsauksmes:)) bet kaapeec tad mees braucaam uz saulkrastiem? vienkaarshi sakaarojaas apeest gardaas rudzu miltu maiziites tur... bet, iebraucot saulkrastos, saakumaa neattapaamies, ka viss ir tumsaa tiits.. saulkrasti svechu gaismaa ;) taa nu mees palikaam bez vakarinjaam :( tas piespieda mekleet citus variantus.. variants, ko shoreiz atradaam bija baltezeraa :) neatceros, kaa iisti to vietu sauca - kaut kaada ligzda vai? secinaajums - par pietiekami draudziigaam cenaam pietiekami lielas porcijas un gana garshiigi ;) vismaz maneejais vegjetaarais risoto toch taads bija :D
ja taa godiigi, peec vakarinjaam pat nedaudz zheel bija maajaas braukt. tik ljoti labi bija.. bija shii mazuma piegarsha :)
patiesiibaa, saaku domaat tagad par to, ko sigita teica, ka shitaadu blandiishanos apkaart parasti piekopj puishi, nevis meitenes. nu, taa it kaa bezmeerkjiigi braukaa apkaart, kaut ko aarpraataa skalji klausaas :))bet ko lai dara, ka taa mees abas ar sigitu varam pabuut no visaam domaam par darbu un ikdienu prom.. parunaat par viskautko... un kopaa arii pakluseet.. ir labi taa..
vispaar kopumaa - bija labi shodien ;) tieshaam laba sajuuta ir ;)
nju, ko... celjvedii sigita shodien uzskjiira veclaiceni un api :) taatad - naakamais muusu brauciens buus tajaa virzienaa ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 14th 2024, 5:46 am GMT.