smth
 
13th-Dec-2006 11:42 am
peedeejo gadu laikaa esmu aarkaartiigi iemiileejusi vanilju. visaadas kosmetikas lietinjas ar vanilju, vaniljas sveces un viiraki, maajaas ir zaljaa teeja ar vanilju. tagad darbaa dzeru vaniljas kafijas peedeejo (diemzheel :( ) kruuzi. Koleegje no Briseles iipashi man mekleeja un atveda riktiigi melno shokolaadi ar vanilju :)
karstaa vasaras dienaa gan taa vanilja ir nedaudz par saldu, bet tikliidz kljuust veesaaks, taa vanilja ir tieshi laikaa! :)

Pusdienslaikaa jaaiziet liidz Duni veikalam iepirkt visaadas smarzhiigaas sveces darbam - ziemassveetku sajuutas radiishanai. Shogad pirmo gadu man darbaa nav adventes vainags. Vienmeer biju centiiga un nopirku, bet ne shogad. Laikam tas ir taadeelj, ka maajaas tas ir paraadiijies. Toties shoriit man bija vaaja sirds un nespeeju paiet garaam pukju veikalam - nopirku puansetiju. tagad taa gliishi staav manaa zaljajaa kabinetaa uz mana ar papiiriem paarpildiitaa rakstaamgalda. Sarkano lapinju gan vareeja buut nedaudz vairaak, bet vienalga - ir smuki :) Beidzot ir shii sveetku tuvoshanaas gaisotne juutama :) Peec Duni apmekleejuma buus arii smarzha kabinetaa:), un vakaraa jaasanjemas un jaaaiziet liidz Florai peec piparkuukaam :) Un tad jau buus tieshi taa, kaa vajag :D
Pietruukst tikai sniegs. Bet es zinu, ka arii tas noteikti buus!
This page was loaded Oct 15th 2024, 7:28 am GMT.