smth
Commenting To 
12th-Dec-2007 02:58 pm - Māte aizlido no Latvijas un lidostā atstāj trīs gadus veco meitu

Publicēta: 14:45 12.12.2007.

Rīga, 12.dec., LETA. Vakar vakarā lidostā "Rīga" tika atrasta bez uzraudzības atstāta trīs gadus veca meitenīte, kuras māte pagaidām nezināmu iemeslu dēļ bija bez bērna iesēdusies lidmašīnā un aizlidojusi ar avioreisu Rīga-Tampere.
Rīgas rajona Policijas pārvaldes priekšnieka palīdze Inita Dzelme aģentūrai LETA pastāstīja, ka otrdienas vakarā lidostā tika atrasta aptuveni trīs gadus veca meitene. Policija pieļauj, ka viņas māte - 1969.gadā dzimusi sieviete - plkst.22 aizlidojusi ar avioreisu Rīga-Tampere.
Mazā meitenīte tika ievietota Rīgas Galvenās policijas pārvaldes Nepilngadīgo lietu nodaļā, kas atrodas Rīgā, Gaujas ielā 15. Jau vakar vakarā meitenīte nodota vectēvam.
Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 141.panta 2.daļas - par atstāšanu bez palīdzības.
Kā aģentūrai LETA skaidroja lidostā, vakar lidostas "Rīga" darbinieki pamanījuši, ka terminālī bez uzraudzības atrodas mazs bērns. Lai noskaidrotu notikušā apstākļus, lidostas darbinieki aizturēja reisa no Rīgas uz Tamperi izlidošanu.
Bērna māte lidostas darbiniekiem skaidroja, ka viņas meitai arī vajadzēja doties uz Tamperi, bet pie robežkontroles atklājies, ka bērnam nav līdzi nepieciešamo dokumentu, tādēļ māte nolēmusi lidot, bet bērnu atstāt lidostas publiskajā zonā, kur meitenītei pakaļ atbrauktu radinieks.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 14th 2024, 7:21 am GMT.