smth
 
28th-Nov-2007 07:24 pm
Peec Lisabonas laika. Latvijaa shobriid ir par 2 stundaam vairaak. Visa diena pa lidmashiinaam un lidostaam.
Riiga pavadiija ar sauli, veeju un vakardienas sniegu. Riigaa arii noskaidrojaas, ka uz pasaakumu braucam nevis mees divataa ar Liigu, bet arii Eliina un Ariadna (partneri muusu ;))) ).
Kopenhaagena sagaidiija ar peleeku laiku un izrotaatu egli lidlauka viduu. Gribeejaas nopirkt lidostaa kaadu grāmatu, bet taa uzreiz neizdevaas neko sakariigu ieraudziit – nu, kaut ko taadu, kas ir pietiekami eertaa formaataa liidzi vazaashanai pa pasauli un lasiishanai ;) Prieceeja daudzaas lampinjas un eglju motiivi lidostaa – radaas sajuuta, ka tuvojas Ziemassveetki.
Lidojums uz Lisabonu... nedaudz mokoshi patiesiibaa bija.. knapi noseedeeju taas 3 stundas 45 minuutes. Kaadu briidi izdevaas arii pasnaust lidmashiinaa, lai gan neteikshu, ka bija baigi eerti. Pamodos tieshi tad, kad logaa paraadiijaas okeaans. Cmuki patiesiibaa. Lisabonu sasniedzaam tieshi uz saulrieta laiku. Vienu briidi pat izdevaas cmuku saulrietu okeaanaa paveerot ;) Izkaapjot no lidmashiinas, iepriecināja siltais laiks - + 15. Liidz viesniicai visas aizbraucaam ar taksiiti. Taads incants onka pie stuures seedeeja – nu, taads, kaadus vecus portugaaljus raada bildees ;) Sastreegumus arii „pabaudiijaam” ;), bet jaasaka – viss gana raiti virziijaas uz priekshu un mees diezgan aatri nokljuvaam viesniicaa. Pilseeta caur taksiisha logu izskatiijaas jauki. Bet tumsaa jau visas pilseetas ir cmukas ;)
Par viesniicu. Lai gan ir dziivots daudz un dazhaadaas viesniicaas, shii pagaidaam patiikami paarsteidz. Ir cmuka un eerta. Redzees, kaadas riit buus brokastis ;)
Nu, ko.. laikam jaasaak kraameeties gultas virzienaa.. tomeer naak miegs, neskatoties uz to, ka diezgan ilgi shodien bija guleets. Celjsh dara savu. Riit no riita varees doties apguut pilseetu ;))
This page was loaded Oct 14th 2024, 9:18 am GMT.