smth
Dažas idejas spēlēm :) 
1st-Dec-2006 04:22 pm
Spēle POHERS - prāta spēle, kurā jāpalīdz Vilim atrast ar ko salāpīties. Vilis pamostas naktī svešā pilsētā, un spēle var sākties..

Spēle "RemontētājMārtiņš". Tev ir uzdevums laikā izremontēt dzīvokli, traucē visādi celtnieki - ļurbas, pastāvīgs materiālu trūkums un alkohola pārpilnība.

Aklās vistiņas gaterī pie lentzāģa. [Kurš izvelk līdz maija beigām, tam balva 0.7 trauka izskatā].

Kāršu spēle "Apģērb bomzi".

Stratēģiju spēle "Age of Saeima", kur jāattīsta kāds sevis izvēlēts politisks spēks un jāvirza vēlēšanām, beigās vari vērot kāda nākotne būs valstij, kuru vadīs Tevis izvēlētā partija.

Spēle "Sarkangalvīte - Terminators" jeb Sarkangalvītes ceļš līdz vecmāmiņai ar visādiem ļaundariem [vilkiem, trusīšiem, asiņainiem ežiem utt.]. Sarkangalvītes ieroču arsenālā ir jaunākie automāti, granātas, naži.

Spēle "balle rogovkā" - spēlētājam jāmēģina palikt skaidrā un ar veseliem kauliem. Katra līmenī tiek izsniegts viens miets.

Piedzīvojumu spēle - Biksītes. Tu ieej tumšā telpā un novelc un aizmet biksītes, tad ieslēdzas gaisma un steigšus jāatrod savējās. Visu sarežģī tas, ka telpā jau iepriekš izmētātas 1544 bikšeles un fonā kāds jau smejas.

Skolēnu datorspēle "Karsta vasara". Tu esi Pēterītis no 2. klases, Tu vajā skolotājus visas vasaras garumā, neļaudams baudīt atvaļinājumu. Ja 1. septembrī skolotāji nav izgājuši darbā - esi uzvarējis.

Spēle "Jautrais aliņš"! Jūs esat Vecrīgā! Jums ir jāpamanās izdzert pēc iespējas vairāk aliņus tā, lai Jūs nepieķer kārtības sargi! Pirmais aliņš ir jāizšauj pie Makdonalda! Nākamajā līmenī tas ir jāizdara Doma laukuma vidū! Trešā istaba būs pavisam vienkārša, jo Jums ir jāizšauj aliņš krastmalā! Tā jūs ar džoistika palīdzību staigājat, dzerdams aliņu, līdz pienāk bosa istaba, kurā Jums ir jāizšauj aliņš pie jebkura policijas iecirkņa durvīm! Visā spēlē ir tikai viena dzīvība.

Stratēģijas spēle - "Alkānu survaivels". Tev ir jātusē uz soliņa ar saviem pudeles brāļiem, jāmēģiņa izdzert visvairāk šmigas, ar diplomātisku atbilžu palīdzību jāizvairās no konfliktiem un kautiņiem.

Spēle - Atrodi, kurā izstabā pakāries Ilgonis... Angliskajā versijā - Find ILGONIZ. Tur noteiktā laikā jāizskraida visa māja un jāmeklē, kurā istabā pakāries Ilgonis. Spēle ir interesanta pirmās 30 minūtes, pēc tam sāk besīt.

Spēle "Stacija" - jāaiziet caur veikaliem, iztērējot maksimāli maz naudas, jāapēd belaši un pašā pēdējā grūtības līmenī jānopērk vilciena biļete.

Noķer mani Vari - jums stārķa Vara tērpā jādzenās pakaļ meitenēm, tās noķerot tiek piedāvātas iespējas, ko ar viņām var darīt. Atceries, starp meitenēm ir arī mazgadīgās!
This page was loaded Oct 15th 2024, 7:34 am GMT.