smth
 
5th-Nov-2007 07:04 pm
ei tu nost... shitaa kakjim tableti iemaaniit sen nebija sanaacis (pat jaasaka, ka nekad) ;) vakar mums izbeidzaas visi konservi, taapeec duksim bija lielaa skumja jau no pasha riita... shodien labaa saimniece zooveikalaa izlozhnjaaja visus plauktus un sapirkaas milzu kaudzi ar konserviem :) protams, arii tabletiiti, jo peec 10 dienaam jaaiet poteeties (ikgadeejaa eksekuucija) :) kameer kakjiitis nav attapies no manas peekshnjaas atnaakshanas - vinjsh tiek panjemts, ieseedinaats kleepii uz muguras un atveertajaa mutiitee tiek iebakstiita tablete ;) tablete, protams, tiek vaartiita pa muti, bet ljaunaa saimniece neljauj to izspljaut ;) rezultaata - tabletes ciinja ar kakji nebija ilga - aatri noripoja lejaa :) un labaa saimniece par godu tam, kakjim veel kleepii seezhot, atver konservu ;) lai aatraak aizmirstaas shis nepatiikamais mirklis ;)
rezultaats - konservs ar visu tableti veederaa ;) kakjis apmierinaats uz diivaana, saimniece apmierinaata uz kreesla ;)
vispaar, ja padomaa, shii ir pirmaa reize, kad ar tableti tiekam galaa minuutes laikaa. parasti bija ciininjsh - i smalcinaata tablete tika, lai pie konserva piebeertu, i pa pusiitei tika maaniita iekshaa, visu vakaru divataa kakji mociijaam, lai piedabuutu zveeru to tableti noriit.. oi, bija traki :) bet shoreiz laikam tieshaam kakji panjeemu uz paarsteigumu :) lai gan shams dikti jau negribiigi veera muti valjaa ;) nojauta, siikais rudais purns, ka labi nebuus ;)
nju, ko, tagad peec 10 dienaam buus paarbaudiijums - aizbraukt liidz dakterim sapoteeties ;) toch zinu, ka atkal, tikliidz kastee iekshaa tiks ielikts, taa sacels paniku - kliegs visu celju turp un atpakalj, metiis spalvu kaa negudrs.. atgriezhoties maajaas toties buus kluss un raams - noliidiis kaut kur pagultee vai uz gultas un teelos apvainotu jaunkundzi ;))) bet tas viss buus peec 10 dienaam.
shodien duksis bija malacis ;) par ko, iespeejams, dabuus papildporciju konservu :D
This page was loaded Oct 14th 2024, 9:20 am GMT.