smth
 
22nd-Nov-2006 11:38 am
taa.. riita ceeliens pagaaja aktiivi rosoties. Tik daudz veel jaaizdara shodien...

vakardiena... Bilzhu akustiskais koncerts (kaa jau parasti) bija sirsniigs un jauks ;) Secinaaju, ka joprojaam patiik Valts Puuce ar savu Puuces etnograafisko orkjestri un Laimis Raacenaajs ar savu Banda Ljeva Repkina. Patiikams paarsteigums bija Busy Bee :)Vakars atkal bija jauks. Man patiik shii muusu ar Zajca ikgadeejaa satikshanaas ar Bildeem ;)
jaadomaa, ko shodien dariit ar dzheza un bluuza koncertu. varbuut sanjemties un aizdoties? peedeejaa laikaa diezgan daudz gan sanaak vazaaties pa dazhaadiem pasaakumiem. veel pavisam nesen suudzeejos par to, ka nekur neeju :) un tagad nepaartraukti kaads pasaakums, ko apmekleet ir ;) un tas patiesiibaa aarkaartiigi priecee :D

Shodien no riita nedaudz aplauzaamies ar Astru attiecibaa uz iktreshdienas riita kafiju ieksh Teerbatas ielas Dublju kafijas. Sleegts bija. Taapeec shoreiz iedzeeraam karstos un smarzhiigos dzeerienus kafijas naacijaa :) nu, jaatziist, ka karstaa shokolaade nemaz tik peljama vinjiem nav ;) man garshoja ;) un Astrai teeja arii bija ok :)
This page was loaded Oct 15th 2024, 9:19 am GMT.