smth
 
3rd-Oct-2007 10:46 am
nu, taa...paarsteidzoshi jaunumi shoriit. agnesi paarcelj prom uz iestaadi, lai tur lietas saaktu notikties. jau ar naakamo nedeelju laikam. jaatur iikshkji, lai vinjai tajaa jaunajaa darbaa viss veiktos.parunaajaam ar vinju arii par picha dzimshanas dienu :) nu, ko - jaasaruupee daavana ;) shis tas jau ir padomaa ;) agnese jau nosmeejaas - ka davinaat jau var viskautko, bet tikai artuurinjsh njemot visu nost manam krustdeelinjam :))) taatad - kaut kas jaadaavina arii artuurinjam ;))) pasmeejaamies abas arii par to, ka driiz kaut kad vareesim kopaa visi pieci laist uz daugavpili :) agnesei shii doma ljoti pat patika ;) tas priecee ;)
izskataas, ka dzimshanas dienas sviniibas paarceljas krietnu briidi uz priekshu - naakamnedeelj jaapaliidz inesei paarvaakties uz jauno maju, veel peec nedeeljaas - picha dzimshanas diena.. khe, nu, taa - peec paaris meeneshiem es vareeshu nosvineet arii saveejo :))))) bet, kaapeec gan nee? :)
Comments 
3rd-Oct-2007 04:26 pm - sb
Anonymous
tu tomeer taisiijies svineet savu dz.d.?????
3rd-Oct-2007 04:29 pm - Re: sb
a vai tad es kaut ko teicu, ka nee? :P :DDD
es visu laiku tikai teicu, ka iistajaa dienaa nesanaak, jo neesmu lv, peec tam nesanaak, jo taveejo svinam, shonedeelj es gribu atpuusties, naakamnedeelj paliidzeet inesei paarvaakties vajag, peec tam picha dzimshanas diena ;) nu, uz oktobra beigaam var saakt skatiities ;D
3rd-Oct-2007 04:32 pm - sb
Anonymous
fuuu, nomierinaaji...
bet tev jau kaa vienmeer ašaas idekas, kaapeec gan ne uz z-sveetkiem masku balle??? :D:D:D:D:D
arii buutu originaali ;)
hihihihihi vai veelies veel kaadu daavanu?
3rd-Oct-2007 04:34 pm - Re: sb
nu, varbuut ne gluzhi ashaas idejas, bet, nuuuu... dziives iisteniiba ;>
khe... par ziemassveetkiem runaajot - veel taalu tas viss ir :) naaks tuvaak, tad redzees ;)
This page was loaded Oct 14th 2024, 11:27 am GMT.