smth
 
12th-Sep-2007 08:40 pm
izskataas, ka timberland vairs nerazho taas smukaas smilshkraasas tupeliites, kuras biju iekaarojusi/noskatiijusi. jaapameegjina pa riigas veikaliem aatri izstaigaat, varbuut kaut kur taas buus aizkjeerushaas.
hmmz. varbuut pameegjinaat pashai izveidot savus tupeljus/zaabukus vinju lapaa un pasuutiit tos? jaapapeeta buus.
un vispaar. ko lv sievietes kaajaas auj? vai tieshaam visas tikai uz papeezhiem vien, papeezhiem vien? un es taads dumsh un nesievishkjiigs, tikai zemu lidoju un zemu lidoju? patiesiibaa, tas, ka smukaas un eertaas zemaa lidojuma tupeles mekleejamas ar uguni, kaitina.
Comments 
12th-Sep-2007 10:46 pm
Man ar tā problēma atrast man patīkošus apavus. Turklāt vēl manai pleznas kājai...
12th-Sep-2007 10:50 pm
vo, vo.. plataakaam kaajaam arii atrast tupeles ir gruuti :(
mums ko visas ar shauraam, smalkaam kaajinjaam un tikai uz augstiem papeezhiem miilooshaas? nemaz nerunaaju par to, ka, piemeeram sieveitei ar 41.izmeeru vispaar izveele ir nieciiga.. man viena ljoti laba pazinja regulaari ir izmisumaa tieshi taa deelj, ka nevar uz savu mazo 41.kaajeli atrast i smukas, i eertas, i par sakariigu cenu tupeles...
12th-Sep-2007 10:57 pm
Man gan nav plata kāja, bet gara... Nu tas pats vien 41, 40 izmērs. Pārsvarā 41. Bet it kā, jo garāka kāja, jo arī platāka, bet man atkal ir šaura... Tad nu man bez maz visi zābaki ar garajiem stulmeņiem ir par platu. Ļurgājas ap apakštilbu...
Botiņas atrast man sieviešu nodaļā vispār gandrīz ir neiespējami (par saprātīgu cenu). Uz atlaižu sezonu vispār varu necerēt.
Tāpēc laikam man nepatīk apavu veikali... :o)
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:17 pm GMT.