smth
 
3rd-Sep-2007 03:09 pm
shkjiet, ka telefons peec divus gadus ilgas un godiigas kalposhanas man saak man raadiit ziimes, ka jaameklee cits vietaa...
nju, ko - leenaa garaa jaauzsaak izpeetes darbi. lai gan pagaidaam negribas mainiit uz citu shito skaistuli. dikti jau man patiik, kaa tas rokaa gulj :)
Comments 
3rd-Sep-2007 03:24 pm
mans pirmais telefons man nokalpoja 5 gadus un joprojām kalpo manam tēvam jau 2 gadus. bet man telefoni arvien straujāk mainās :((( vienkārši nejēdzīgi ātri mirstoši radījumi.. agrāk domāju.. eh tik manam vīrietim tā neprasme. nekā... nu jau es mainu viņa tempos.
3rd-Sep-2007 03:28 pm
man liidz shim apmeeram ik pa diviem gadiem ir sanaacis mainiit telefonus...un lielaakoties taapeec, ka ieprieksheejais ir moraali novecojis ;)
shis peedeejais gan bija ilgi kaarotais un iekaarotias ;) apmeeram meeneshu 9 ap to siekalojos ;))) liidz sanjeemu kaa dzimshanas dienas daavanu :) joprojaam patiik man tas ;)) lieotut to veel kaadui krietnu briidi - nav ne apnicis, un pashai neshkjiet, ka tas buutu novecojis ;)) visas man nepiecieshamaas funkcijas vinjam ir ;)) bet saak satraukt tas, ka ik pa paaris dienaam tas jaasaak laadeet, lai gan shkjiet, ka nerunaaju nemaz tik daudz :( :)
This page was loaded Oct 14th 2024, 1:16 pm GMT.