smth
Commenting To 
19th-Apr-2024 09:30 pm - Sveika, Jūrkalne!

Šodien bija ļoti intensīva darba diena, lai arī piektdiena. Trīs dažādas sanāksmes. Trīs absolūti dažādi temati. Galvā beigās jau viss sāk sajaukties un veidojas sviests.
Pēc darba aizbraucu uz servisu pakaļ auto. Braukt var, bet.. būs jāturpina remontēt, jo nevar saprast, kāpēc viņa niķojas, kamēr nav iesilusi.
Gala rezultātā no Rīgas izkasījos tikai ap pieciem. Labi, ka no Imantas Kurzemes virziens jau ir uzreiz ir braucams, līdz ar to nestāvēju lielos sastrēgumos. Kad nogriezos no Ventspils šosejas, vispār diezgan mierīgs ceļš. Pie sevis pasmaidīju, ka Kuldīgas virziens pēdējo pāris gadu laikā jau vairākas reizes ir braukts, līdz ar to jau ļoti ierasts tas šķiet. Bet tālāk viss ir nepazīstams! Kad pirmo reizi ieraudzīju zīmi "Jūrkalne", jau kaut kā ļoti silti ap sirdi kļuva, jo saproti, ka vairs nav tālu! Izbraucu cauri Ēdolei un Alsungai - var jau redzēt to, ka rīt notiks Stirnu buks! :)
Tā kā iebraucu Jūrkalnē jau krietnā pievakarē, tad nolēmu vispirms pajautāt, cik ātri varēs dabūt vakariņas, lai saplānotu saulrieta sagaidīšanu pie dižjūras. Viss sanāca ideāli - kamēr krāmējos numuriņā, uztapa man vējzivs ar dārzeņiem. Foreles un lašus var mājās ēst, pie jūras jāēd vietējās zivis! :D Jāatzīst, ka šī bija mana pirmā vējzivs un man.. iegaršojās! :)
Žiglas vakariņas, jo vienai man tomēr nepatīk staigāt pa kafejnīcām, krodziņiem, restorāniem, un tad Jūrkalnas stāvkrasts, saulriets... Staigāju un sapratu, ka itin nemaz nav sliktu atmiņu par Dubulti-Kolka. Smiltis mani nekaitina. Atkal gribas sevi izaicināt. Galvenais, lai laikapstākļi nepieviltu septembrī!
Bet pirms septembra vēl ir rītdiena. Izskatās, ka tomēr cimdi, cepure ir noteikti jāņem līdzi. Arī lietus jaka noderēs, lai sargātos no vēja un iespējamā lietus. Gan jau kaut kā tos 25 km noiešu! Un, ja nu kas, mašīnā pēc tam varēs sausās un siltās drēbēs ieģērbties un iedzert karstu tēju.
Un vēl. Piezīme pašai sev uz nākotni. Kopumā man patīk "Pilsberģu krogs", vien paplānas sienas ir starp numuriem. Vismaz "Īrisam" ar kaimiņiem. :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 3rd 2024, 6:05 pm GMT.