smth
gada pirmā diena 
1st-Jan-2024 08:10 pm

2014.gadā sāku šo ikdienas atskatu un apskatu, joprojām turpinu. Reizēm ir grūti un vairs negribas to darīt, bet saprotu, ka pēc tam jau ir dikti interesanti palasīt, kas kādreiz konkrētajā dienā noticis. Turpināšu arī šogad.
Īsā bilance par šo dienu
Jaunais gads sagaidīts ✅. Mājās, pie klāta galda. Tā kā vakaru pavadījām pie Ž.mammas, tad pēdējā mirklī mājās riktējāmies. Tomēr visu paguvām. Un šī bija laikam viena no pirmajām reizēm, kad tiešām ap to pusnakti arī ēdām jo bijām izsalkuši. ;)
Nakts pastaiga ✅. Šajā mājā esam uzsākuši jaunu tradīciju - pēcpusnakts pastaigas Jaungada naktī. Šoreiz tāda diezgan īsa (2 km), tomēr bija! :) Noķērām vēl pēdējos "salutētājus", jaunieši dauzījās pa bērnu laukumiņu. :)
Dienas pastaiga ✅ (tie tūkstoši kilometru paši sevi nenostaigās 😁). Aizstaigāju līdz Zaķusalai. Iepriekš ziemās tur nebiju gājusi, bet šodien kaut kā šķita, ka tur varētu būt smuks skats uz pilsētu saulrietā. Tiesa, līdz salas galam tā arī nenonācu, jo milzīgi sniega kalni priekšā. Izskatās, ka no pilsētas centra sniegu ved turp.
Liels prieks, ka saule vismaz kādu brīdi bija. Pelēkais tomēr ļoti nogurdina. Turklāt šobrīd vēl ir arī kailsals.
Mūzikas izaicinājums turpinās āri! Jauns ikdienas sarakstiņš ir saņemts, varēs atkal atklāt daudz interesantu lietu! :)
Gara (2.5h) pļāpa ar vissenāko draugu✅. Piezvanīja Sanita un par visu pēc kārtas izrunājāmies. Kā Sanita teica, ir jābeidz tā sazvanīšanās divas reizes gadā, vajag biežāk tikties. Tāpēc sarunājām tikšanos jau šajā piektdienā! :)
Gads ir sācies! Priekšā vēl 365 dienas! Jācer, ka tās tiešām nesīs daudz prieka un mazāk būs kreņķu. Lai mums izdodas!
This page was loaded May 1st 2024, 5:44 pm GMT.