smth
Commenting To 
30th-Dec-2023 09:42 pm - Šogad vēl iziet divu tiltu tūri

Tā kā izaicinājumi mudina, šodien izmetu savu ierasto "divu tiltu tūri". Pelēks, migla, kas pārvēršas lietū un atkal pelēks. Tomēr priecājos, ka, neskatoties uz laikapstākļiem izgāju staigāt. Jau apnikušas tumšās vakara pastaiga, beidzot dienasgaismā to izdarīju! :) Tiesa, jāatzīst, ka pa šiem mēnešiem otrā krastā nekas nav mainījies (arī tas ir labi, jo pastāvība tomēr nav nemaz tik slikta lieta). :) Tiesa, šogad kaut kā izteikti maz ārpus centra ir ielu rotājumi. Tas tomēr skumdina, jo papildu gaisma šajā tumšajā laikā ir nepieciešama.
Visādi citādi šodien tāda pirmssvētku diena, kad sāc jau gatavoties rītdienai. Liela daļa sagatavju šodien jau tika sagatavota un salikta ledusskapī. Rīt būs vieglāk. Māja nedaudz piekārtota.
Šodien nolēmu kardināli risināt problēmu. Pasūtīju no 7 dažādiem ražotājiem 11 dažādus mazos iepakojumus sausās barības, lai saprastu, kas mūsu tievulītim vislabāk garšos. Gribam viņu padarīt nedaudz resnāku. :D "Putekļusūcējs Triša" ēd jebkuru lieso barību, bet Puša ir ļoti izvēlīga.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 2nd 2024, 5:58 pm GMT.