smth
un atkal viens gads ir aizritējis...  
31st-Dec-2023 11:12 pm

No rīta atkal salātu bļodas, cepšana utt., bet vakarā - galda klāšana. "S" - stabilitāte. :) Tas labi, jo ir lietas, kas nemainās gadu gaitā.
Vakarā aizbraucām pie Ž.mammas, lai paēstu svētku vakariņas. Pagājušajā gadā viņai nebija svētku vakariņu, jo meita piedzērusies gulēja un neuzklāja svētku galdu. Šogad gan dzirkstošais "Mežezers", gan lasītis, gan ikri un prozaiskie mandarīni ar šokolādes konfektēm. Papļāpājām ar viņu. Kopumā jau diezgan labi turas, turklāt šobrīd ir gaišais brīdis, tomēr izskanēja arī doma, ka ir nogurusi jau dzīvot (spēju izprast arī šādas domas, jo 86 gadi un jau divus gadus "piesieta pie gultas" un līdz ar to arī pati nespēj tikt galā, tomēr cenšamies viņu uzmundrināt, lai viņa vismaz nedomātu, ka ir liels apgrūtinājums mums).
Bet kopumā par gadu...
Gads ir bijis izaicinājumu pilns.
Jauni pienākumi, kas nesa daudz rūpju. Neviens nebija domājis, ka aizbildnība būs tik ērkšķaina.
Daudz laiks pavadīts ar ģimeni. Vecāku 55.kāzu jubileja, mammai 85.gadi, citiem mīļajiem un tuvajiem ne tik apaļas dzimšanas dienas (priecējos, ka aizvien vairāk esam kopā ar brāļa divu vecāko bērnu ģimenēm) un citi svarīgi pasākumi. Jāatzīst, ka bija forši kopā būt.
Manā dzīvē ienāca Noskrien ziemu un Stirnu buks. Negaidīju, ka tik ļoti pavilkšos. Bija arī Dubulti - Kolka. Žēl, ka tikai pusi nogāju. Nākamgad gribu vēlreiz pamēģināt. Vienalga, cik noiešu, tomēr gribu iet, jo ... jo ir jāiet! Joprojām bija rogainings, Vadatāji.
Bija lieliski Dziesmu un deju svētki, foršas izrādes (ne tikai Latvijā, bet arī Tallinā).
Šogad tikai četrās valstīs biju: Slovākijā, Šveicē, Igaunijā un Beļģijā. Toties vairāk ceļoju pa Latviju, jo sporta pasākumi notiek dažādās vietās un sāku piekopt palikšanu pirms vai pēc pasākuma.
Un bija dārzs un lauku darbi. Attālinātais darbs tomēr ir lielisks, lai apvienotu darba un ģimenes dzīvi.
Tiesa, bija mazāk grāmatu lasīšana, bet vairāk kino un seriālu. Tomēr arī tas ir labi, jo kādu brīdi bija pretējais. ;)
Un lielais prieks, ka šogad izdevās arī nomaksāt visu hipo-kredītu! :)
Gads bija ar kritumiem un kāpumiem. Sarežģīts. Jācer, ka nākamais tomēr mums nesīs vairāk prieka un vieglo mirkļu!
This page was loaded Apr 30th 2024, 2:43 pm GMT.