smth
vēl viena garā pastaiga 
28th-Dec-2023 10:56 pm

Joprojām salīdzinoši mierīga darba diena. Turpinu kopt visus galus.
Ar Bratislavu viss nokārtots - no agrā lidojuma un oficiālajām vakariņām līdz ar to atteicos. Vīnē ielidošu vakarā. Labi, ka šoreiz Sheratonu rezervēja, no Nivy būs tuva iešana. Varbūt būs laiks vairāk izstaigāt Nivy apkārtni šajā reizē. Labi, ka nav mega agrs rīts atpakaļceļam. Lidmašīna uz Viļņu ir 10.00. Teorētiski pietiks, ja izbraukšu ar busu 7.00, bet to visu vēl varēs paplānot, kad nāks tuvāk īstie datumi.
Vakarā izmetu lielāku loku. Aizstaigāju līdz centram un ar līkumiem mājās, lai ir 10+km. Tie miljons soļi izaicinājumā paši nenostaigāsies. :D Turklāt šomēnes arī mazāk ir staigāts, līdz ar to jāpastaigā vairāk, lai Garmin žetoniņu par 300 000 soļiem mēnesī nopelnītu. :) Jāatzīst gan, ka šodien tie 10+ km kaut kādi ļoti grūti bija. Varbūt apavi pie vainas? Varbūt vienkārši par maz ir kustinātas kājas šomēnes? Nezinu. Skaidrs gan ir tas, ka tas miljons soļu izaicinājums ir labs veids, kā sevi pierunāt katru dienu iziet ārā un noiet vismaz minimālo attālumu. Turklāt tas labi noderēs arī, lai sagatavotos Kuldīgas Noskrien ziemu, jo uz turieni jābrauc būs vienalga kādos apstākļos, jo viesnīcu vairs atcelt nevaru :D . Ilze šodien uzrakstīja, ka viņi arī paliks Kuldīgā pa nakti. Viesnīcā, kuru sākotnēji izskatīju kā iespējamo variantu. :) Redzēs, varbūt kopīgi varēsim pēc Noskrien ziemu distances pabeigšanas aiziet kaut kur vakariņās. :)
Bet, runājot par pilsētu, redzu, ka šogad daudzviet, kur iepriekš bija rotājumi, to nav. Kaut kā sērīgi. Un ja vēl lietus līst, tad drūmi.
Nu ko.. vēl viena darba diena un tad jau varēs sākt kalt plānus vecā gada pavadīšanai un jaunā sagaidīšanai. :)
This page was loaded May 2nd 2024, 10:46 pm GMT.