smth
Commenting To 
7th-Aug-2007 02:51 pm - Tūristi Ventspilī vēlas apmeklēt pilsētas mēru Aivaru Lembergu


Publicēta: 13:59 07.08.2007.

Rīga, 7.aug., LETA. Kāda tūristu grupa no Rīgas Pilsētas svētku laikā izteikusi vēlēšanos pilsētas apskates laikā apciemot Ventspils domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu, - Tūrisma informācijas centram pastāstīja tūrisma aģentūras "Ventspils ekskursiju birojs" gide.

Kā aģentūru LETA informēja Ventspils Tūrisma informācijas centra pārstāve Inga Aulmane, aizbraucot līdz ēkai Sarkanmuižas dambī, kurā dzīvo Lembergs, viesi vēlējās izteikt atzinību un izrādīt cieņu domes priekšsēdētājam, kura vadībā Ventspils pilsēta uzplaukusi un izveidojusies par sakoptāko un, viņuprāt, skaistāko Latvijas pilsētu.
Faktu par pilsētas sakoptību apliecina ne tikai dažādu ministriju pilsētai piešķirtie atzinības raksti, bet arī arvien pieaugošā tūristu interese par Ventspili. Šogad pilsētas svētku viesu skaits sasniedza rekordlielu skaitu - 70 000, bet naktsmītnes tika meklētas pat Kuldīgā un Liepājā.
Rīdzinieki izteica prieku, ka ventspilnieki savas pilsētas mēram Aivaram Lembergam piešķīruši augstāko atzinību - domes Lielo balvu, bet mīlestību pauduši īpašajā ziedu paklājā, kas tika novietots netālu no domes priekšsēdētāja mājām.
Ciemiņi ar gides starpniecību vēlējuši izturību, veselību un dzīvesspēku gan strādīgajiem ventspilniekiem, gan domes priekšsēdētājam Aivaram Lembergam.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 14th 2024, 3:25 pm GMT.