smth
Commenting To 
4th-May-2021 09:42 pm - Orientēšanās spēle "Rīgas piedzīvojums". Torņakalns. un vakcinācija

Rīts šodien sākās agri, jo ap astoņiem jau bija jādodas ārā no mājām, bet man gribējās izdzert savu rīta kafiju mierīgi. :) Tiesa, uztraukums pirms orientēšanās un vakcinācijas bija liels, līdz ar to vēders sāka niķoties no paša rīta. Arī gulējusi esmu maz - vakarā nespēju savlaicīgi aizmigt, bet no rīta pamodos jau pussešos. Reāli ļoti mazgulēta nakts sanāca. Tomēr, neskatoties uz to visu, jāatzīst, ka diena bija forša.
Nedaudz pirms deviņiem ar Ilzi satikāmies Lucavsalā, lai pie Riga Plaza sāktu mūsu šīs dienas orientēšanās spēli Torņakalnā. Tā kā pēcpusdienā abām paredzēta vakcinācija pret COVID, tad nolēmām neiespringt uz ātrumu, bet vairāk izbaudīt šo pasākumu. Man patīk jaunu apkaimju iepazīšana, bet jāatzīst, ka tuvējā Pārdaugava tomēr ir pietiekami daudz staigāta - ne tik daudz jauna ieraudzīju un iepazinu, tomēr bija forši atkal atgriezties Torņakalnā. Kā jau valsts svētkos pienākas - atzīmējāmies ar Ilzi pie milzīgā karoga uz AB dambja, bijām arī pie ziedošajām sakurām.. Kopumā sanāca tiešām skaista pastaiga. Un forši bija arī tas, ka līdz pusdienām saulīte aizvien vairāk sāka sildīt, līdz ar to arī sejas nedaudz iesauļojām. :)
Trijās stundās gandrīz 13 km nostaigāti. Tiesa, šoreiz mēs zinām, ka punktu būs mazāk, jo "saliktie" uzdevumi mums nemaz nepatika. Ja tevi sāk dzenāt 300-400 metrus vienā virzienā, lai vari atrisināt uzdevumu, turklāt šis virziens ir pretējs tam, kurā pēc tam dosies, tad gribas atmest ar roku tam visam. Lielākoties tā arī darījām. Pie sevis vēl par šiem uzdevumiem nodomāju, ka labi vien ir, ka mums ir līdzi kompass, bet ko darīt tiem, kuriem nav? Devās pasākumā, bet tur dzen 100 metrus uz austrumiem, tad 240 uz dienvidaustrumiem... Diez kas nav.
Tomēr jāatzīst, ka kopumā foršs bija šis pasākums. Noteikti gribu arī nākamajos divos piedalīties - gan tajā, kas būs Klusajā centrā, gan Ziepniekkalnā.
Pēc finiša lēnā garā atnācu mājās, jo laikapstākļi tiešām bija ļoti patīkami. Kopumā līdz agrai pēcpusdienai jau biju pievarējusi 21 km. ;)
Neliela atpūta, nedaudz miegs un..uz vakcinācijas centru! Nedaudz uztraucos par to, vai manas nedaudz paaugstinātās temperatūras dēļ mani ielaidīs vakcinācijas centrā (pēc fiziskām aktivitātēm vienmēr temperatūra man nedaudz pakāpjas), tomēr viss bija labi. Izjokos ar Zemessargiem un māsām, kas strādāja centrā. Tiešām ļoti pozitīvi! Un viss tik raiti notika! Jau 17.00 sāku skaitīt savas 15 minūtes. Un smējos pie sevis, ka viss. Čips ievadīts. Tālāk jau standartprogramma - Bils Geitss, 5G un folijas cepurīte .. :))) Vēl tur vispasaules sazvērestība, paverdzināšana, masoni, ebreji, mikroviļņi un kas tik vēl ne.... :)))Bet, ja nopietni, šo brīdi gaidīju 14 mēnešus. Negribu pārbaudīt, kā mans organisms reaģēs uz Covid. Un jūtos ļoti laimīga, ka izdevās sagaidīt šo vakcinācijas brīdi, nesaslimstot. Vakcīna ir veids, kā sevi pasargāt no smagas saslimšanas ar Covid vai nāves šīs slimības dēļ.
Mājās atnākusi, skatījos tv, lasīju grāmatu un vienkārši atpūtos, jo diena bija ļoti piesātināta. Un deviņos vakarā jau sagaidīju arī sāpes rokā. Tātad - vakcīna sāka darboties! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 9:41 am GMT.