smth
Commenting To 
6th-Mar-2021 11:04 pm - Mana draudzene un pastaiga ātrākā tempā

Jau otrā sestdiena pagalam. Dienas lielākā daļa pavadīta gultā, jo atkal agri no rīta sākās migrēnas lēkme. Labi, ka ir zāles, līdz ar to uz vēlu pēcpusdienu izdevās nedaudz atdzīvoties. Tiesa, ar vienu 100mg Cinie šoreiz netiku cauri. Viena tablete noņēma lielo sāpi, bet galvas īdēšana tomēr pēc tam turpinājās.
Vakarā, neskatoties uz pamatīgo vēju, izgāju savā pastaigā, jo apņemšanās ir katru dienu 10000+ soļi. :D Šoreiz nolēmu ātrākā tempā noiet, jo tomēr vējš bija diezgan nemīlīgs un gribējās pārbaudīt, vai varu noiet piecus kilometrus garu posmu ar tempu 9-10 minūtes uz kilometru. Secināju, ka vakar sanāca nedaudz virs 10 minūtēm. Protams, var novelt vainu uz īdošu galvu, smagākiem iešanas, nevis skriešanas apaviem, biezo jaku.. Tomēr skaidrs, ka vēl nedaudz ir jāpieliek solis. Rīt mēģināšu vēlreiz piecīti ātrā tempā noiet, paskatīšos, kas sanāks.
Kas vēl? Vēl pabeidzu lasīt "mazmurkšķīšus". Nevaru teikt, ka ļoti patika, bet nebija arī pārāk slikti. Pieķēros klāt Tintin`a piedzīvojumiem.
Mamma un vakcīna. Pagaidām viss kārtībā. Temperatūra normā, roka tajā vietā, kur vakcinēja, nedaudz sāp.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 29th 2024, 9:02 am GMT.