smth
Pusdienu pastaigas prieks 
16th-Feb-2021 08:38 pm

Šodien bijaa ražīga un laba diena. Pa dienu nomainīja mums skaitītāju. Pavisam drīz vairs nevajadzēs katru mēnesi domāt par to, ka jāiesniedz elektrības skaitītāju rādījumi. Tiesa, atcerējāmies, ka daudzi stāsta, ka jaunie skaitītāji ir krietni jutīgāki uz stand-by režīmiem utt. Pirmo mēnesi vērosim, un, iespējams, kļūsim uzmanīgi attiecībā uz šo lietu, jo regulāri kādam no mums paliek iesprausts rozetē lādētājs bez telefona. :>
Arī darba diena man bija laba, jo daudz izdarīju. Šodien tiešām bija iedvesma! :)
Atkal izgāju pusdienu pastaigā. Saule, vilināt vilināja ārā, bet, izejot ārā, sapratu, ka vēja dēļ ir diezgan nemīlīgi. Neskatoties uz to izmetu palielu loku. Ikdienas mērķis - 10000+ soļu - savācu. Atkal aizklīdu līdz savam vecajam rajonām. Ejot pa promenādi Salu tilta virzienā, sajutu nenormālo nostaļģiju. Man tomēr ļoti patika staigāt pa Salu tiltu, patika aiziet līdz Zaķusalai un Lucavsalai. Iespējams, ka brīvdienās tur arī savu garāko pastaigu ieplānošu. Tomēr tie skati no Daugavas vienmēr ir skaisti. :) Un pilnīgi skaidrs tas, ka, jo augstāk kāpj saule, jo vairāk un ilgāk gribas uzturēties ārā. :)
Tie, kur pa dienu staigā, vakarā var pievērsties mājas darbiem. Istabas izsūcu, tagad tikai kādu vakaru grīdas jāizmazgā.
Bet vispār, ir pilnīgi skaidrs, ka jāiet pusdienslaikā ārā - saulītē jebkurā garījumā ir foršāk. :)
Vakaros joprojām lasu. Šobrīd lasu Pračetu. Izskatās, ka būs jāiet pakaļ pārējām piecām grāmatām no šīs sērijas. Iepriekš brīnījos par paziņām, kuru slavēja Pračetu, ieteica to man arī izlasīt, bet es kaut kā to atliku, it kā nedaudz pretojos. Tomēr šobrīd saprotu, ka šādas vieglā žanra grāmatas man patīk! :)
Runājot par grāmatām, jāatzīst, ka šodien pamanīju, ka Rozes grāmatnīcā atkal ir atlaides. Saliku grozu ar kaudzi grāmatu, bet summa nav liela. Laikam pasūtīšu. Attiecībā uz mani vienmēr nostrādā tas, kad redzu, ka varu paņemt daudz, daudz, daudz grāmatu, īpaši daudz par to visu nemaksājot. :)
Kas vēl? Mammai šodien Lueta zvanīja, jo redzējusi TV sižetu par sprādzienu. Mamma pajautāja, vai viņi visi veseli. Jā, visiem viss ir kārtībā. Kristianu darba specifikas dēļ katru nedēļu testē, bet viņi paši vairāk dara attālināti. Nu, un lielais pluss ir tas, ka viņiem pašiem māja tomēr ir ārpus pilsētas, līdz ar to nekādu lieku kontaktu nav.
This page was loaded Apr 18th 2024, 7:48 am GMT.