smth
Grāmatu nekad nav par daudz! 
12th-Feb-2021 08:29 pm

Diezgan piesātināta diena sanāca. Divi Zoom. No rīta viens par atelpas brīdi, bet pēcpusdienā nācās pieslēgties būvniekiem.
Par prieku man saule atkal visu dienu sildīja. Saulainās dienās jo īpaši var sajut to, ka pavasaris straujiem soļiem nāk. Diena jūtami garāka pastiepusies.
Pēc darba aizgāju uz Vaļņu ielas Zvaigznes grāmatnīcu. Sešas grāmatas nopirku. Gribēju vēl vairāk, bet 50 euro limitu negribēju pārsniegt. Tagad gan apsveru domu, ka jāaiziet vēl vairākas jānopērk, jo 30% atlaide tomēr ir pietiekami kārdinoša.
Ja tā padomā, tad šī laikam ir trešā grāmatnīcas likvidācija, uz kuru es esmu steigusies. Pirmā bija Zvaigznes grāmatnīca Līvānos. Toreiz milzīgu kalnu grāmatu nopirku par 50 euro. Pēc tam bija vēl viena Zvaigzne - Berga bazārā. Toreiz bija šausmīgi daudz cilvēku, knapi varēja kustēties, bet šo to no kārotā tomēr izdevās iegādāties. Tagad trešā. Pateicoties COVID ierobežojumiem ļoti tukša grāmatnīca. Neviens netraucē pastāvēt pie plaukta, izvēlēties to, ko kāro. Tiesa, virkni grāmatu vairs neatradu, bet nekas. Padomāšu par tām, kuras vēl kārojas nopirkt. Varbūt nākamnedēļ aiziešu pakaļ. ;)
Ja jau aizstaigāju līdz centram, nolēmu līdz vienam no Tītariņu veikaliem aizstaigāt. Ja jau kaķus esam sākuši piebarot ar subbproduktiem, nolēmu, ka jānopērk kaķiem sirdis un aknas. Un kā jau parasti gadās - ej pirkt vienu, bet nopērc vēl kaut ko. Šoreiz roka paslīdēja uz cepelīniem. Ui, cik sen nebija ēsti! Bija labulabās vakariņas mums šovakar! :)
Pašai prieks par to, ka izstaigājos pamatīgi. Vakar 10+, šodien 9+ km. Turklāt forši ir tas, ka atkal atgriezos centrā pēc ilgāka pārtraukuma. Pusotru mēnesi nebiju centrā. Jāatzīst, ka tomēr diezgan maz cilvēku pilsētā. Vai nu tiešām sēž mājās, vai arī ir ārpus centra un aktīvi izmanto sniegotās ziemas priekšrocības.
Un, runājot par vakariņām, šodien pārliecinājāmies, ka Trišai sirdis ne pārāk garšo, toties Puša priecīga ēd tik nost. Vispār sen tā vajadzēja 0 kamēr sēžam mājās ir krietni vieglāk ik pa brīdim iedot svaigo gaļu no ledusskapja kaķīšiem. :)
Vakars man atkal ar grāmatu rokās. Joprojām lasu Ezeru.
Vispār, ja tā padomā, tad, salīdzinot ar pavasari, man šobrīd ir forša rutīna izveidojusies. Regulāri eju staigāt, vairāk lasu grāmatas, nevis skatos izrādes (diemžēl pavasara pārsātinājums vēl liek sevi manīt). Kaķus barojam ar svaigu gaļu, matus regulāri zieķēju ar eļļu.. :D Daudz jaunu lietu, ko tiešām esmu sākusi regulāri darīt. :D
This page was loaded Apr 23rd 2024, 7:10 pm GMT.