smth
Commenting To 
5th-Feb-2021 10:33 pm - Mana izvēle


Šodien tika palaista gaisā iespēja pieteikties vakcinēšanai pret Covid. Sākumā krietna gaidīšana, tomēr vienā piegājienā piereģistrēju sevi, Ž. un viņa mammu, bet otrajā - savu mammu. Tētim nav internetbanka, turklāt viņš teica, ka vēl domāšot, tāpēc pagaidām ir tā.
Es izvēlos vakcinēties. Kāpēc?
Kad nedēļu gulēju blakus ērču encefalīta slimniecei, sapratu, ka pati neko tādu piedzīvot nevēlos. Drošāk ir vakcinēties. Tas nesniedz man garantijas, ka nesaslimšu, tomēr ir cerība, ka pat tad, ja saslimšu, tad nebūs smagā formā. Turklāt nevakcinēties ir muļķīgi, jo īpaši tādēļ, ka daudz laika pavadu ārā. Un jāatzīst, ka trīs savas ērces noķēru Pierīgā - Saulkrastos, Rīgā un Jūrmalā, nevis laukos vai rogainingā, kur brienam pa brikšņiem, garu zāli, mežiem.
Pēc pēdējās gripas izslimošanas (divus gadus atpakaļ) sapratu, ka arī pret to tomēr labāk ir vakcinēties, jo tas ārprātīgais nogurums un nespēks pēc slimošanas vairāku mēnešu garumā ir ļoti kaitinošs un nomācošs.
Arī tagad ir, manuprāt, izvēlēties vakcināciju. Ja saslimšu, tad visdrīzāk ne smagā formā. Turklāt ar Covid šobrīd viss izskatās tā, ka tu nezini, vai izvilksi lozi ar vieglo formu, vai vidēji smago, vai smago. Drošāk ir darīt pašam arī kaut ko, lai tomēr tā loze, ja nu kritīs, tad vismaz ne tik smaga.
Nevienu ne par ko necenšos pārliecināt.
Šī ir mana izvēle.
Darbā šodien zoom un interactio diena. Vispirms zoom par jauno TAP sistēmu. Šķiet, ka beigās atkal viss būs tā, ka skaties cik uziet dažādas pamacības, bet tikai darot patiešām kaut ko iemācīsies. Otrais zoom par jauno WLB direktīvu. Grūti tomēr, kad ir tik daudz iesaistīto.
Diemžēl Eiropas pasākums tā arī palika fonā. Vienīgais labums - vienmēr atnāk ļoti savlaicīgi protokols, kurā ļoti detalizēti viss runātais ir atreferēts. To vajadzēs rūpīgi izpētīt. Vienīgais labums, paguvu piefiksēt nākamos sanāksmju datumus.
Bet aiz loga mums viss ļoti nemainīgi - saule, snieg, saule un joprojām snieg. Īsta ziema! :) Labi, ka tomēr mums tāds ļoti balts aiz loga viss, ka nav tā šļura un žļurga, un netīrība, kas bija iepriekš. Šeit tiešām varam izbaudīt īstenu ziemu. Un zvirbuļi, un zīlītes, un citi sīkputni mājas abās pusēs piečalo pagalmus.
Viena ne tik forša lieta. Nespēju sevi pierunāt iet staigāt. Šobrīd saprotu,ka negribu pa sniegu brist. Sēžu mājās.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 19th 2024, 10:23 pm GMT.