smth
Commenting To 
30th-Jan-2021 08:26 pm - Sniegs, kas izjauc visus braukšanas plānus


Sniga visu nakti. Visu dienu. Tāpēc arī nebraucu uz laukiem. Slikti gulēju, jo ik pa brīdim vēroju, kas notiek aiz loga un domāju, vai tiešām ir vajadzība šādā laikā sēsties auto un braukt. Turklāt iedarbojās arī jau vakar vakarā Ž.teiktais, par to, ka, ja varētu, viņš man aizliegtu braukt šādos laikapstākļos. Viņš nekad neko man nav aizliedzis, bet nu šī bija tā reize, kad viņš pats sāka runāt, ka prātīgi ir palikt mājās, nevis braukt.
No rīta agri uzrakstīju arī Diānai, ka diemžēl nebraukšu uz laukiem. Viņa bija saprotosa un teica, ka draudzene esot viņai rakstījusi, ka vakar ilgi braukuši uz laukiem, jo ceļi bija briesmīgi. Tātad tas bija pareizs lēmums.
Tā kā uz laukiem nebraucu, tad visi plāni izjuka. Bija jāiet uz veikalu, lai paņemtu to, ko plānoju no laukiem atvest.Lai arī gāju uz 10 rīta, cilvēku bija padaudz. Paņēmu to, kas noteikti vajadzīgs, centos lieki neuzkavēties veikalā.
Vakarā tomēr sadūšojos un izgāju pastaigā. Ierasto piecīgi nogāju. Vietām tīrs, vietām baisi - pamatīgs bridiens. Ielas arī diez ko labākas nebija. Un autobraucēji dalījās divās kategorijās - tie, kuri grib izbaudīt slidenās un piesnigušās ielas, un tie, kuri brauc prātīgi. Tie pēdējie bija krietni vairāk. Tas priecē.
Vēl šodien ļoti izjutu to, ka esmu pārsātināta ar operām. Rūta atsūtīja saiti uz operu, kas obligāti līdz rītvakaram jānoskatās, bet es saprotu, ka nespēju. Ja rīt nebūšu atguvusies pēc Vāgnera maratona, tad laidīšu garām šo Rūtas ieteikto obligāti skatāmo gabalu.
Nu, jā, viena skumja ziņa pienāca. Ieva, Toma māsa, slima. Traki patiesībā, jo vienā mājā viņi dzīvo kopā ar mammu. Ļoti ceru, ka viss būs labi un Ieva pārējos mājiniekus neaplipinās, jo teorētiski māja ir pietiekami liela, lai varētu dzīvot nekrustojot ceļus. Turēšu īkšķus par viņiem.
Un vēl man ir laba sajūta saistībā ar mūsu māju. Ž mūsu abas mašīnas tīrīja. Tā kā mūsu abu sniega lāpstas nav uz vietas (mana laukos, viņa - garāžā, kurā bez lāpstas arī netiks), kaimiņi paši piedāvājās iedot lāpstu. :) Apmainījās ar telefoniem, lai lāpstu varētu atdot. ;)) Ž. šodien pats atkal atzina, ka pareizi tomēr bija šeit pārbraukt.
Vēl šovakar netīšām noskatījos filmu par Džoniju Kešu. Vienkārši TV tika izrādīta un pieslēdzos skatīšanai. Laba. Patika.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 19th 2024, 8:57 pm GMT.