smth
Commenting To 
28th-Jan-2021 10:45 pm - "Siegfried". Wiener Staatsoper.


Pēc mazas pauzes atgriežos pie Nībelungiem. Šovakar "Zigfrīds". Tomēr apbrīdnoju Vāgneru. Radīt tādu darbu... Iespaidīgi!
Covid tests mums abiem negatīvs. Tas priecē. Šoreiz degunā un kaklā bakstīja vīrietis. Ļoti lietišķi, bez kāda maiguma. Čiks un gatavs! :>
Vakarā piezvanīja Diāna. Pajautāja, vai varu viņu paķert uz laukiem. Viņa arī neesot slima, tāpēc labprāt man piebiedrotos. Sarunājām, ka par braukšanu visu norunāsim rīt.
Vakarā nedaudz parunājām ar Leo. Bija patīkami viņu dzirdēt, tomēr mani šovakar moka sagurums. It kā nekas tāds nav darīts. Arī pastaigā šodien es biju tikai pusdienās. Reizēm tā gadās, ka baterija pustukša, tāpēc ir sagurums un neko negribas.
Ko vēl šodien izdarīju? Dziju paškurināju. Atlasīju mammai virkni kamolu, kas nav daudz palikuši - neko lielu sākt nevarēšu, bet zeķēm noderēs. Kodes lielajā ritulī bija ieprinājušās. Labi, ja lieli grēka darbi nav izdarīti, jo lamatiņas savu darbu izpilda labi. Padomāju, ka varbūt tomēr Ž.jāuzada džemperis. Viņš jau sen dīc, ka vajadzētu, bet man nekādi rokas neaizsniedzas. Varbūt tagad ir īstais laiks, jo tomēr pamatā dzīvoju pa mājām?
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 26th 2024, 9:12 am GMT.