smth
Commenting To 
29th-Jan-2021 08:12 pm - "Götterdämmerung". Wiener Staatsoper.


"Götterdämmerung". Wiener Staatsoper. "Dievu mijkrēslis" - ceturtā daļa. Jāatzīst, ka šis Vāgnera maratons šoreiz bijis skaits un tomēr nogurdinošs. Jāpaņem pauze uz kādām dažām dienām, lai atkal varētu baudīt mākslu, nevis vienkārši ķeksīša pēc skatīties. Tomēr jāatzīst, ka tiešām priecājos, ka man ir izdevies visas četras izrādes pēc kārtas noskatīties bez lieliem pārtraukumiem.
Šodien izgāju arī garākā pastaigā. Lai arī sniegs sniga, nedaudz putināja, tomēr pievarēju 10 km, jo gribu Garmin medaļu par 300000 soļiem nopelnīt šajā mēnesī. Ļoti laba motivācija ir tās medaļas. ;)))
Jāatzīst, ka atkal iegriezos vecajā ielā. Kaut kā jocīgi tur kļuva, nedaudz pat neomulīga sajūta. Strauji visu esmu nogriezusi. Vairs nekā gaiša, redzu tikai mīnusus. Savādi, ka tā, jo taču tik ilgs laiks tur pavadīts un bija taču lietas, kas man tur patika. Šobrīd ar visu sirdi esmu jauanajās mājās.
Šodien nedaudz revīziju produktos uztaisīju - saliku kopā to, kas var būt kopā. Pamanīju to, ka šis tas ir aizķēries no dārzeņiem un ko vajadzētu tuvākajā laikā pagatavot, lai nestāv siltā dzīvoklī. Turklāt atkal daudz visa atvedīšu no laukiem, tāpēc vajag sakārtot tos maisus. :)
Vēl viena pandēmijas īpatnība - krietni retāk jādarbina veļas mašīna. Pamatā mājas drēbes, gultas veļa, dvieļi. Izejamo drēbju ļoti maz, jo ne tik bieži tās šobrīd sanāk uzģērbt. Ja ir Zoom vai Interactio, vai Team, vai kāds cits pasākums ar video, tad gan smuki saģērbjos, uzkrāsoju seju un ieveidoju matus. :D
Bet, atgriežoties pie drēbēm, šodien beidzot izdevās savākt nepieciešamo drēbju daudzumu savākt, lai būtu jēga veļas mašīnu darbināt. :) Būs ko pēc atbraukšanas no laukiem gludināt.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 19th 2024, 10:09 pm GMT.