smth
Commenting To 
26th-Jan-2021 11:29 pm - "Die Walküre". Wiener Staatsoper.


Visu dienu ar pārtraukumiem snieg. Slapjš sniegs, smags sniegs. No vienas puses skaisti - riktīgi skaista ziemas ainava aiz logiem. Tomēr ir forši, ka mums ir šeit iespēja baudīt tiešām ziemas baltumu,bet no otras puses - mašīnas jārok, ielas ir sniega pilnas.
Šodien izgāju pastaigā divreiz - pusdienslaikā un vakarā. Tomēr labāk sadalīt to visu divās daļās, jo nav tik liels nogurums. Diemžēl pamanīju,ka nedaudz krampji vienā kājā arī iemetās. Nedēļa pa mājām tomēr atgādina par sevi. Nekas, gan jau atkal atgriezīšos savā formā - varēšu atkal mierīgi garākus gabalus staigāt.
Turklāt, kad vairāk kusties, kad staigā, tad beidzot atkal apetīti var atrast. Pēdējā laikā jau bija tā, ka īsti neko negribas ēst. Kaut ko pagrabini, bet bez lielās vēlmes gatavot. Savukārt, tiklīdz sāc kustēties, tā arī sāc domāt pamatīgāka ēdiena kategorijās. ;)
Kas vēl? Darba daudzi darbi krīt virsū viens pēc otra. Izskatās, ka pilnmēness atkal cilvēkus ietekmē. Nekas, pēc tam būs nedaudz mierīgāk.. Varbūt.
Vēl šodien izdarīju labu darbiņu - ziedoju Ingato 30 euro, kaķīšu uzturēšanai un ārstēšanai. Vismaz kādu daļu izdevumu segs. Jāatbalsta vietējo cilvēku uzņēmiba un rūpes par dzīvnieciņiem bez mājām.
Bet dienas īpašais, šodien, protams, ir "Valkīra". Turpinu ar baudu klausīties un skatīties. Gari gan tie vakari man šonedēļ sanāk, bet ir tā vērts, jo nekad iepriekš tā vienā piegājienā neesmu redzējusi visas četras Nībelungu gredzena daļas. :)


Ingato ziedoju 30 euro
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 20th 2024, 5:32 am GMT.