smth
Tu esi tas, ko tu lasi 
20th-Jan-2021 10:15 pm
0120

Šodien bija kārtējā veikala piegāde. Diemžēl šoreiz tomātus neatveda. Pagājušajā reizē spāņu tomātu vietu piegādāja vietējos. Biju patīkami pārsteigta, jo diemžēl 20 euro par četriem kilogramiem tomātu man tomēr šķiet par dārgu. Bet, ja veikals pats aizstāj vienus ar otrus, tad tas ir lieliski, jo jāatzīst, ka tie tiešām bija ļoti gardi!
Tā kā bez tomātiem joprojām nespēju iedomāties savu ikdienu, tad nācās vien pašai iet uz veikalu pakaļ tomātiem. Gāju laikā, kad teorētiski vajadzētu būt mazāk ļaužu veikalā, bet tādu gudrinieku kā es izrādījās pietiekami daudz. Jo īpaši daudzi spietoja pie augļu un dārzeņu plauktiem. Tā kā pārējais viss mājās bija, tad roka paslīdēja tikai uz vienu lietu, ko internetveikalā nebiju pamanījusi - konfektes "Gotiņa" ar piparkūku garšu. Būs man atkal ko pie rīta vai pēcpusdienas kafijas piekost. :)
Ja jau esmu aizgājusi līdz tuvējam tirdzniecības centram, iegriezos Narvesenā. Atkal kaudzi žurnālu nopirku. Ziemas "Ej" man nebija, jo abonēju tikai ar šo gadu šo žurnālu. Ir vairāki raksti, ko gribu šajā žurnālā izlasīt. "Rīgas Laiks" abonēšanu atliku uz janvāra beigām, jo decembra beigas vienmēr naudas ziņā ir saspringts laiks. Tomēr vieglāk būs atrast vajadzīgo naudu janvārī. Tieši tāpat kā man patīk abonēt mammai un sev vairākus žurnālus oktobrī, jo tajā brīdī vienmēr pēc atvaļinājumiem paliek kāds naudas uzkrājumiņš. Un žurnālu "Domuzīme" jau kādu brīdi vēroju kā iespējamo regulāro lasāmvielu, tomēr kaut kādu iemeslu dēļ atliku tā iegādi. Šodien nopirku. Izšķirstīju, šo to palasīju un sapratu, ka gribu šo žurnālu savā pasta kastē! :) Man patīk žurnāli, kur ir maz bilžu un daudz teksta, kurus lasot ir par ko pakustināt savas smadzenes. :) Lasīt ir labi! Turklāt tu esi tas, ko tu lasi!
Darbā šodien atkal zoom un ašie darbi. Šodien arī boss mani novērtēja. Ļoti labi. Un man bija prieks dzirdēt viņa atzinības vārdus par manu darbu, par mūsu sadarbību. Tiešām ir tik labi, ka mūsu attiecības šobrīd ir tādas, jo tā ir vieglāk strādāt.
Lauris šodien mammai zvanīja, lai pajautātu par dzimtas lietām. Esot ilgi runājuši un viņš pats atzina, ka esot daudz jaunas un interesantas lietas uzzinājis. Kā mamma teica, tie cilvēki, kuri Laurim ir tikai vārds un uzvārds, mammai ir reāli cilvēki ar reālām atmiņām par viņiem. Un tas jau arī ir vērtīgākais. Ir tik labi, ka ir šīs atmiņas! Turklāt jāsaka kā mamma teica, ja Lauris tik jaunos gados par to visu sāk interesēties, tad viņš tālu pētniecībā tiks.
Kas vēl? Pēdējās divas dienas man saistītas ar politiku. Vakar noskatījos Navaļnija video par Putina pili. Ļoti savāda sajūta. It kā nav pamata neticēt tam, ko viņš stāsta, no otras puses - visu laiku uzdevu sev jautājumu par to, vai tiešām tā var būt? Iespējams, ka tiešām tā arī ir.
Savukārt šodien skatījos BBC tiešraidi - Trampa aiziešana no Baltā nama un Baidena inaugurācija. Man šķiet, ka šī jau ir trešā inaugurācija, kurai sekoju līdzi. Jāatzīst godīgi, ir sajūta, ka šī varas nomaiņa atkal padarīs ASV ārpolitisko uzdevību krietni prognozējamāku. Arī pati inaugurācija man šķita tādā noskaņā veidota "labi-ka-tas-ir-projām-varēsim-atkal-normālāk-dzīvot". Redzēs, kā būs.
Kas vēl? Nu, jā, vējš pamainījās, mājās vēsi. Ak, tomēr šovasar tomēr logi būtu jānomaina.
Vakars pagāja tieši tāpat kā vakar - atkal pa grāmatām rokos, meklēju savus radus un pierakstus par viņiem. Tomēr ir interesanti!
This page was loaded Apr 28th 2024, 9:25 pm GMT.