smth
diena priecīgāka šķiet, kad spīd saule ;) 
14th-Jan-2021 09:29 pm
0114

Diezgan intensīva diena sanāca. Agri no rīta zoom sanāksme par Ela, pēc tam vēl sazoom`ojām ar Inu par Elas un Eiropas lietām. Pēcpusdienā zoom ar kanceleju par viņu elastīgā darba ziņojumu. Pa vidu vēl citus darbus darīju. Daudz zvanu. Šodien tiešām diezgan intensīva diena. Man patika, jo nedaudz atšķirīga. Pēdējā laikā nedaudz mierīgāk bija, bet tagad atkal visi sāk uzņemt apgriezienus.
Dienas vislielākais prieks ir dabaa. Saule beidzot uzspīdēja. Gaišāka diena, ilgāk gaišs. Ziemā ļoti novērtēju šīs saulainās dienas. Garastāvoklis kļūst priecīgs. Jau gads ir pagājis, bet es joprojām katru reizi priecājos par to, kā saule noglāsta logus, sienas, grīdu, griestas, citas lietas mājā. Es tiešām 14 gadu laikā ļoti biju noilgojusies pēc saules. ;) Un tāpēc šobrīd tā priecājos. ;)) Turklāt, šobrīd manam saules priekam ir arī cits iemesls - diena stiepjas garāka. Saule atgriežas, tāpēc droši varēs drīz stādīt sīpolus, lai loki uz palodzes aug. ;)
Pusdienās atkal viena īsākā, bet vakarā - garāka pastaiga. Lai gan -7 jau, tomēr kopumā šodien patīkamas pastaigas bija. Sāku pierast pie tāda režīma.
Vēl dienas prieciņš ir Sanitas zvans. Zvanīja man, jo skolā notiks pilnīgi sviestaini notikumi Covid laikos. Divas skolas darbinieces uzaicināja frizieri uz skolas telpām. Sviests. Nesaprotu, kā cilvēki tik pārgalvīgi un muļķīgi rīkoties. Sanita arī to nesaprot, tāpēc arī zvanīja man, lai saprastu, kā pareizāk visu izdarīt, lai tiesiski atlaist šīs divas darbinieces. Cilvēcīgi, protams, žēl, bet nu.. jādomā tomēr ar galvu. Abas ar Sanitu pasmējāmies, ka vienai nefrizēta galva ir kopš jūnija, bet otrai (man) kopš augusta sākuma trūkst friziera pieskārienu.
Šodien ļoti priecājos, jo vēl ar vienu draugu šovakar runāju. Sanitu pazīstu kopš savu 15 gadu vecuma, bet Inesi - 18 gadu vecuma. Vairāk nekā pusi dzīves. Viņas tiešām ir visilglaicīgākās manas draudzenes. Un jāatzīst, ka ir forši dzirdēt draugus. Tiešām jāsazvanās biežāk! :)
Vakarā atkal šampanieša glāze. Vakar iedzerām par godu jaunajam vecajam. Šodien tāpat. Vienkārši pabeidzām dzert to šampanieša pudeli, kuru sākām īstajā vecā un jaunā gada mijā dzert. :)
Un vēl... Kopš vakardienas domāju daudz par Astrīdu Kairišu. Diemžel arī šī zvaigzne ir aizgājusi. Cēla, skaista, talantīga.. Viena no tām sievietēm, kura bija skaista gan jaunībā, gan briedumā, gan arī vecumā.. Pietrūks viņas..
No otras puses, šonedēļ visnotaļ daudz var izbaudīt cita mūsu lieliskā meistara mākslu - aizvakar Paula 85.dzimšanas diena. Pēdējās dienās ļoti daudz dzirdu viņa mūziku un jāatzīst, ka patīk. ;)
This page was loaded Apr 19th 2024, 5:03 am GMT.