smth
Nav sliktu laikapstākļu! 
12th-Jan-2021 10:19 pm
0112

Nav sliktu laikapstākļu, ir tikai nepiemērots apģērbs un apavi! Atkal visu dienu snieg. Turklāt pa brīdim arī putina. Tomēr es pierunāju sevi iziet pastaigā gan pusdienslaikā, gan vakarā. Jā, atkal pamatīgi nobridos, tomēr ir kustības, ir svaigs gaiss, un cenšos pieturēties pie sava mērķa - censties tuvoties 10 km kustībām katru dienu. Ne vienmēr sanāk, bet ir vismaz motivācija sevi piecelt no dīvana. Turklāt vienmēr, kad atnāku no šīm pastaigām, jūtos nogurusi un laimīga. ;) Jācenšas pārvarēt savu slinkumu un jādodas pastaigās - īsākās un garākās.
Darbā šodien joprojām pie mājas lapas darbojos. Pa vidu vairāki zvani un citi darbiņi. Prieks bija šodien sazvanīties ar Līgu un Jolantu. Sākumā par darbu, bet pēc tam arī ne par darbu parunājām. Tas tomēr man pietrūkst šajā mājdzīvē. Tomēr joprojām varu teikt, ka man šī mājdzīve ļoti patīk. Šovakar, piemēram, kaķīšiem pasūtīju smiltis un barību, un zinu, ka nebūs jāuztraucās par to, kad kurjers atbrauks, jo katru dienu esmu mājās. Vakar tieši tāpat saliku krietnu grozu Rimi, ko piegādās parīt. Uz veikaliem nav jāiet, smagumi jāienes vien pa mājas durvīm. :) Forši! :)
Šodien kaķīšiem labumus pasūtīju ne tikai savējām dūdām, bet arī tētim ar mammu un Līgai. Būs interesanti paskatīties, kuram vistātrāk pienāks paciņa. Pagājušajā reizē, kad ar dažu dienu starpību arī visiem trīs pasūtīju paciņu no vācu veikala, man atnāca pašai pēdējai, neskatoties uz to, ka sev pasūtīju pirmajai. :D Mana paka toreiz pusi Eiropas apceļoja. :D
Kas vēl? Ak, jā! Ž.uzzināja, ka mūsu pretējās durvīs dzīvojošie kaimiņi arī Covid noķēruši. Kā Ž.uzzināja par to, ka kaimiņi slimoja? Pamanīja, ka kaimiņi pēkšņi ir sākuši maskas nēsāt. Pārāk pļāpīgi nebija, tomēr Ž.tā sapratis, ka kaimiņa sievasmāte nomirusi Covid dēļ. Diemžēl. :( Tagad vakarā es krietni padomāju un sapratu, ka tieši ap Jauno gadu un uzreiz pēc tam mazāk redzēju kaimiņus, vēl brīnījos, ka tad, kad bija uzsnidzis sniegs, viņi netīrīja savu auto. Tagad viss salikās pa plauktiņiem.
Bet visādi citādi - mierīga diena šodien. Tas labi!
This page was loaded Apr 20th 2024, 1:00 am GMT.