smth
Snieg! 
11th-Jan-2021 10:05 pm
0111

Tik forši, ka snieg! No rīta sniga, pēcpusdienā sniga, bet pusdienslaikā, kad izskrēju pirmajā pastaigā un vakarā, kad izskrēju otrajā pastaigā, nesniga. Tiesa, pusdienslaikā izbridos pamatīgi, jo tikko bija beidzis snigt un es izvēlējos divu dzelzceļa pārvadu maršrutu, kur ne tik daudz pēdas bija iemītas. No vienas puses tas ir ārkārtīgi forši, jo tu pats izvēlies, kur iet. Un ir forši, ka Rīgā ir tādas vietas, kur vari iebrist savu taciņu pats! :)
Bet darba nedēļa sākusies diezgan mierīgi - cenšos savest kārtībā mājas lapu. Diezgan piņķerīgi tas viss ir, bet virzos uz priekšu. Pa vidu virkne citu darbu un darbiņu izdarīts. Tomēr kopumā diezgan mierīgi.
Kaķi šodien iepazinās ar sniegu. Uz viņu palodzes tomēr nedaudz ir uzsnidzis sniegs, tāpēc Puša, izejot ārā, krietnu brīdi pētīja, kas tas tāds. Pēc īsās pastaigas pakratīja ķepas, sarauca purniņu un atgriezās mājās. Šķiet, ka sniegs viņai nepatika. Triša nemaz negāja ārā, pastāvēja pie atvērtā loga un atgriezās istabā.
Vakarā nedaudz palasīju grāmatu, tomēr jūtu, ka sāk nākt miegs. Šķiet, ka palielināta fiziskā slodze dod rezultātu - sākšu iet agrāk gulēt. ;)
This page was loaded Apr 25th 2024, 11:37 pm GMT.