smth
Commenting To 
7th-Jan-2021 11:46 pm - Par to, cik svarīga ir precīza un savlaicīga informācija
0107

Šodien sapratu, cik svarīgi tomēr ir saņemt savlaicīgi informāciju un to, cik būtiska ir informācijas pārbaudīšana.
Pa dienu Ž.saņēmu ziņu no ģimenes ārstes. Izrādās, ka kopš 30.decembra viņš ir kontaktpersona. Ātri abi izsecinājām, ka visdrīzāk slims ir kāds, kuru viņš satika, apmeklējot endokrinologu 30.decembrī. Cita varianta nav.
Slikti ir tas, ka uzzinājām šo tikai šodien, jo vakar un šodien Ž.bija pie citiem ārstiem. Jā, visu apmeklējuma laiku viņš bija maskā, bet tomēr.. No otras puses, labi tomēr, ka mēs nekur daudz apkārt nevazājamies un neuzturamies - vairāk jau savas drošības dēļ.
Pagaidām Ž.nav nekādu saslimšanas pazīmju, tas ir labi. Tomēr skaidrs, ka tagad vēl teju nedēļu sēdēsim izolējušies no citiem.
Vakarā pēc darba parakņājos periodika.lv. Gribēju pārliecināties par Laura pamesto ideju, ko izlasījis grāmatā, ka, iespējams, mani senči bija atbēguši uz Kazīšiem no Dagdas un Šķaunes apkārtnes 18.g.s. beigās. Pārrunājām ar mammu to un viņa teica, ka maz ticams, jo viņa, pētot baznīcas grāmatas, secināja, ka ieraksti ir jau no 1700.gada. Savukārt manis atrasto par Pēteri Ādama dēlu, mamma noraidīja, sakot, ka tas noteikti nav mans vectēva brālis, neskatoties uz to, ka sakrīt vārds, uzvārds, tēva vārds un pat sādža, kurā dzīvo. Vecums nav tas. Tobrīd, kad notika periodika.lv redzamie notikumi, viņš vēl nebija sasniedzis 22.gadu vecumu. :) Līdz ar to tas, kurš nopelnīja sodu par dzeršanu, pilnīgi noteikti nebija mana vectēva brālis. ;) Lūk tā var maldu ceļos aiziet, ja nepārbaudi dzimšanas laiku.
Vispār vakarā krietnu brīdi atkal pasēdēju pie periodika.lv datubāzes. Rakstīju gan vecvecāku māju nosaukumus, gan dažādu radu vārdus un uzvārdus. Tiešām interesanti! :)
Kad saguru no interneta, noskatījos divas filmas par Šerloku, kuras, kā izrādās jau biju kādreiz redzējusi, tomēr mana atmiņa nemaz necentās atgādināt man to. Skatījos kā pirmo reizi un priecājos par to, ka filma patīk. Nu, tā jau tāda manas atmiņas īpatnība - grāmatas un filmas mana atmiņa ļoti ātri izmet no noderīgo atmiņu klāsta, tādēļ ir rūpīgi kaut kur jāfiksē tas, kas ir lasīts un kas ir redzēts. ;>
Un vēl vakarā sapratu, ka man mazā temperatūra uzlēkusi. Pieņemu, ka tas tās dienas ziņas dēļ - nervi, nervi.. Kamēr nebūs skaidrs, vai neesam saslimuši, tā mazā temperatūra visdrīzāk tā arī turēsies.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 23rd 2024, 7:14 pm GMT.